Inhoud

Online strategie

Wanneer je bezig bent met de ontwikkeling van je website is een online strategie onmisbaar. Een dusdanige strategie zorgt er namelijk voor dat je beschikt over heldere definities en keuzes. Tevens krijg je duidelijk wie nu precies tot jouw online doelgroep behoort en op welke wijze je deze gaat contacteren. Cross Internet ziet het belang van internet marketing in Nederland steeds nadrukkelijker toenemen. Vandaar dat er vanuit onze organisatie nadrukkelijk wordt stilgestaan bij het belang van dit onderdeel binnen de marketingaanpak.

Hanteer een stappenplan

Gezien het feit dat een internet strategie dient als de basis voor alle uitingen die je met je onderneming plaatst in de vorm van campagnes of acties online, is het van belang dat deze strategie datgene bevat wat volgens jou en je onderneming van belang is. Om het succes hiermee te vergroten kan er gebruik worden gemaakt van een stappenplan. Door middel van dit stappenplan creëer je duidelijkheid bij jezelf en je onderneming. Onderstaand stappenplan omvat vrijwel alle zaken die relevant zijn voor de ontwikkeling van een succesvolle online strategie:

  1. Bepaal wát je gaat onderzoeken
  2. Ontwikkel (online) doelstellingen
  3. Stel je doelgroep vast
  4. Kies je social media platform(en)
  5. Ontwikkel structuur, indeling en planning
  6. Maak het tastbaar

Bovenstaand stappenplan geeft weer dat het binnen slechts enkele relevante stappen mogelijk is om tot een geslaagde strategie te komen.

Social media vergroot het succes van internet strategie

Door op een juiste wijze gebruik te maken van social media kun je het mogelijke succes van een internet marketing strategie vergroten. Om de kans van dit succes te vergroten dien je met je onderneming te beschikken over een heldere visie en strategie. Cross Internet is jouw partner bij het samenstellen van een geschikte internet marketing strategie voor jouw onderneming.

Meer weten over de ontwikkeling van een succesvolle strategie die in het teken staat van internet marketing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )