Inhoud

Betaalbaar webdesign

Het vormgeven/ontwerpen (design) van een website wordt ook wel webdesign genoemd. Internet biedt ontzettend veel mogelijkheden, denk hierbij aan video, audio, bewegende elementen of interactie mogelijkheden. De term webdesign is eigenlijk een beetje misleidend omdat je als webdesigner of als webdesign bureau niet alleen hoeft te ontwerpen, maar je moet ook nog een stuk kunnen programmeren. Voor veel mensen houdt webdesign dan ook de creatieve kant van een website in, maar officieel hoort hier echter ook de techniek bij.

Structuur van een pagina

De structuur van een pagina is een belangrijk aspect bij navigatie. Websites zijn erg complex en bevatten in tegenstelling tot reclamedrukwerk meer dan alleen stukken tekst met plaatjes ertussen. De bedoeling van een goede website is dat de gebruiker gemakkelijk informatie kan terugvinden en zich goed kan oriënteren. De structuur moet om deze reden logisch zijn. Een goed voorbeeld hiervan is broodkruimelnavigatie. Hierin zie je precies in een boomstructuur waar jij je op de site bevindt.

Cross Internet voor een betaalbaar webdesign

Cross Internet heeft met betaalbaar webdesign zeer veel ervaring in huis zowel met de creatieve zijde als de technische kant. Ook is belangrijk dat het webdesign uiteindelijk resultaat zal gaan opleveren. Dit is vaak het probleem bij veel webdesign bureaus, omdat er geen rekening wordt gehouden met zoekmachines of juist niet met menselijke bezoekers. Bij betaalbaar webdesign via Cross Internet heb je de garantie dat het webdesign betaalbaar en het resultaat in orde is (zoekmachinevriendelijk). Verder zijn er nog meer mogelijkheden om het webdesign van een website succesvol te maken. Voor een overzicht hiervan kijk je bij onze diensten.

Ook kan het handig zijn om het basis webdesign door ons op te laten zetten en dat de website hierna in eigen beheer voor het grootste gedeelte kan worden aangepast. Een CMS (content management systeem) biedt dan uitkomst.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over betaalbaar webdesign of ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor je klaar!

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )