Inhoud

Front end developer

Het ontwikkelen van een website wordt niet door één iemand gedaan binnen ons bedrijf. Een groep enthousiaste werknemers gaat iedere dag aan de slag om websites zo prachtig en functioneel mogelijk af te leveren aan onze klanten. Dit doen we door de website te vullen met informatieve en relevante teksten. Natuurlijk mag het webdesign niet uitblijven. Onze front end developer zorgt voor een unieke uitstraling van de website.

De werkzaamheden van een front end developer

Een front end developer bij Cross Internet is met vele verschillende aspecten van een website bezig. Zo zorgen zij er onder andere voor dat de HTML op een responsive manier functioneert en dat de browsers voorzien zijn van de laatste moderne trucjes. Hierdoor wordt jouw website niet alleen bereikbaar via laptop of desktop, maar kunnen potentiële klanten ook je website bezoeken via een tablet of smartphone. Er wordt ook voor gezorgd dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines. Een goede vindbaarheid wordt namelijk niet alleen in de teksten bewerkstelligd, ook het design en hoe soepel de website verloopt heeft invloed op de plaatsing binnen Google.

Een soepele en overzichtelijke website

Cross Internet wil jou helpen om een overzichtelijke website te creëren. Wanneer je bij ons op gesprek komt, zullen we samen kijken naar de mogelijkheden. Hierdoor creëren we een goed beeld en plan van aanpak. Onze front end developer zal dan aan het werk gaan om je website in de juiste huisstijl te ontwerpen. Daarnaast houdt onze developer zich bezig met de navigatie van de website zodat bezoekers snel en gemakkelijk op de pagina's komen waar ze moeten zijn. Bij het creëren van de website wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met de snelheid van de website en de gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kun je de website als sterke basis gebruiken voor de opvolgende marketingacties die je wilt uitvoeren.

Vrijblijvend advies

Een goede website zorgt ervoor dat je duidelijk aanwezig zult zijn online. Dit is erg belangrijk in de steeds veranderende (online) wereld. Zowel de voorkant van de website als de achterkant moet goed ontwikkeld worden zodat je website niet alleen fijn voor het oog is, maar ook gebruiksvriendelijk is. De front en developers van Cross Internet zorgen ervoor dat jouw nieuwe website goed in elkaar zit en deze gebruiksvriendelijk en soepel is. Om je een beter beeld van onze werkzaamheden te geven, kun je vrijblijvend contact opnemen.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )