Inhoud

Responsive webdesign

Het is al langer duidelijk dat er steeds meer mensen hun aankopen online doen en via het internet informatie opzoeken. Hierdoor zijn de meeste websites voorzien van relevante informatie en/of een webshop. Waar we dit vroeger voornamelijk via de desktop of laptop deden, zoeken we tegenwoordig steeds vaker even snel iets op via de smartphone en tablet. Het is hierdoor noodzakelijk dat de website ook goed functioneert op deze kleinere schermen. De specialisten van Cross Internet werken met responsive webdesign. Hierdoor is het probleem in één keer verholpen en kan iedereen je website bezoeken.

Wat is responsive webdesign?

Responsive webdesign is de techniek die gebruikt wordt om websites automatisch aan te laten passen aan het formaat scherm waar de bezoeker de website mee bezoekt. Dit kan via een desktop, tablet, laptop of smartphone zijn. De layout van dezelfde website wordt steeds aangepast zodat de website altijd duidelijk blijft. Doordat de resolutie steeds aangepast wordt, zal ervoor gezorgd worden dat niet alleen het design en de foto's mee veranderen maar er wordt hierdoor ook gezorgd dat de teksten goed leesbaar blijven.

De voordelen

Het gebruik van responsive webdesign zorgt voor een aantal voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat bezoekers je website met alle apparaten kunnen bezoeken. Dit spreekt natuurlijk voor zich. Een ander groot voordeel is dat je website overal en altijd te bezoeken is. Of een bezoeker nu thuis zit of juist onderweg is, er kan altijd snel even op je website gekeken worden voor de nodige informatie, producten of diensten. Een ander groot voordeel is dat Google je website meer waardeert wanneer deze gebruikmaakt van responsive webdesign. Doordat de website dezelfde URL en HTML heeft, heeft Google de mogelijkheid om de content beter te indexeren. Hierdoor zal je website dus hoger in de zoekresultaten verschijnen. Wij zorgen ervoor dat je website voorzien is van zoekmachine optimalisatie. Omdat een website met responsive design één en dezelfde website is, zal je ook maar één keer een campagne hoeven op te zetten. Als laatste is het een voordeel dat je door het gebruik van dit responsive design beter kunt concurreren met andere websites. Je zult een grotere doelgroep aanspreken en een grotere doelgroep kan daarbij op allerlei manieren je website bezoeken.

Neem contact op met ons responsive webdesign bureau

Ben je klaar om je website naar een hoger niveau te brengen en online beter te kunnen concurreren? Neem dan contact met ons op. In een gratis en vrijblijvend gesprek kunnen we samen kijken naar de kansen die benut kunnen worden en leggen we uit hoe wij te werk gaan. Op deze manier zal jouw nieuwe website voorzien zijn van de laatste technische snufjes en is het zoekmachine vriendelijk waardoor de conversies binnen zullen stromen.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )