Inhoud

Usability design

Een website zorgt ervoor dat jij je bedrijf online kunt aanprijzen bij potentiële bezoekers. Het is dan van belang dat je een goede website met een prachtig design hebt. Echter is dit mooie design niet alles. Een goede website moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Klanten zijn eerder geneigd een website te verlaten wanneer ze niet snel genoeg de informatie of het product kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Wil jij er zeker van zijn dat je website een goed usability design heeft? Maak dan gebruik van de diensten van Cross Internet. Wij zorgen ervoor dat klanten je website op een makkelijke manier gebruiken.

Wat houdt een usability design in?

Usability wordt omschreven als gebruiksgemak. Hiermee bedoelen we hoe gemakkelijk iets te gebruiken is. Dit geldt niet alleen voor fysieke producten maar ook applicaties, webshops, websites en vele andere aspecten online zijn aan de hand van dit begrip te categoriseren. Hoe gebruiksvriendelijker een website is, hoe meer mensen gebruik zullen maken van je website. Dit is wat we bedoelen met usability design.

Het belang van een gebruiksvriendelijk design

De gebruiksvriendelijkheid van je website heeft een directe invloed op het aantal bezoekers. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat bezoekers sneller een website wegklikken wanneer de navigatie frustrerend is. Dit houdt in dat klanten vaak niet snel genoeg hetgeen kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Het is dus van groot belang dat je een usability design hebt dat aanspreekt op de eindgebruiker. Een eindgebruiker is erg kritisch en vaak enorm ongeduldig. Dit is zichtbaar in het zoekgedrag. Klanten zullen langer op je website blijven wanneer je een website hebt met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor vergroot je de kans op conversies waardoor je omzet toe zal nemen.

Belangrijke aspecten

Er zijn een aantal aspecten die meetellen in je usability design. Als eerste moet je rekening houden met je navigatie. De navigatie op je website moet namelijk simpel en snel te begrijpen zijn. Op deze manier wordt het overzicht bewaard op je website. Naast een goede navigatie is het ook belangrijk dat je website goed presteert. Hiermee wordt bedoeld dat je website zich snel moet kunnen laden. Niets is namelijk vervelender dan lang wachten op een nieuwe pagina. Het derde aspect waar rekening mee gehouden moet worden is de leesbaarheid. Er moet dus gezorgd worden voor een website met een design waarbij content goed leesbaar blijft. Als laatste zal er rekening gehouden moeten worden met de responsiveness. Dit houdt in dat je webdesign niet alleen op grote schermen uitstekend is, maar dat deze zich ook aanpast aan kleinere schermen. Tegenwoordig worden websites vaak onderweg via een tablet of smartphone bezocht. Een website die zich aanpast aan het schermformaat zal zeer gewaardeerd worden door bezoekers. Hierdoor zullen bezoekers langer op je website blijven.

Wat kan Cross Internet voor je betekenen?

Cross Internet kan ervoor zorgen dat al deze bovengenoemde punten verwerkt worden in een unieke website. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring die ze gebruiken in het creëren van een usability design. Door ons in te schakelen zorg je ervoor dat je een prachtige website hebt die enorm gebruiksvriendelijk is. Kom in contact met de enthousiaste werknemers van Cross Internet en plan gratis en vrijblijvend een gesprek in!

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )