Inhoud

Kosten van een website laten maken

Voor sommige zaken kun je beter aankloppen bij een professional: jouw website is er daar een van. Benieuwd naar de kosten van het laten maken van een website?

Een goedkope website

Ja, het kan. Het is mogelijk om voor een appel en een ei een website te laten maken. Maar wanneer de kosten van een website laten maken zo laag liggen, dan kun je natuurlijk wel begrijpen dat de website...

  1. … een dertien-in-een-dozijn website is die lijkt op talloze andere websites;
  2. … geen unieke features heeft;
  3. … niet gemakkelijk is aan te passen;
  4. … niet kan voldoen aan klantspecifieke wensen;
  5. … niet goed getrackt en geoptimaliseerd kan worden;
  6. … eenvoudig gehackt kan worden.

Wanneer je een dergelijke website wilt, kun je inderdaad tegen zeer lage kosten een website laten maken. Wil je echter een website van hoge kwaliteit? Een website die volledig aansluit bij jouw wensen en je bedrijf een extra betrouwbare en professionele uitstraling geven? Een website die niet alleen geld kost, maar ook daadwerkelijk iets gaat opleveren voor jouw bedrijf? In dat geval kun je kiezen voor een website die gemaakt is door Cross Internet.

Zelf maken of website laten maken?

Door de vele tv-reclames en “gratis” website mogelijkheden ben je wellicht in de veronderstelling dat je een website eenvoudig zelf kunt maken. Echter, een website met de zojuist genoemde voordelen kun je onmogelijk zelf bouwen.

Ter vergelijking: iedereen kan met een schaar overweg, maar niemand knipt zijn/haar eigen haar. Waarom niet? Omdat hairstylisten specialisten zijn, precies weten welk kapsel bij je past en dit kapsel ook naar jouw wensen kunnen creëren. Zo werkt het ook met websites.

Website laten maken: Van kosten naar investering!

We begrijpen dat je de kosten van een website laten maken belangrijk vindt bij het maken van een keuze. Toch is er nóg iets waar je rekening mee moet houden: wat levert de website op? Een professionele, unieke en perfect werkende website laten maken zal meer kosten dan een do-it-yourself website, maar deze zal ook meer opleveren. Een website is een investering: het moet op den duur iets opleveren. Wat dit precies is, is afhankelijk van jouw bedrijf. Voorbeelden: een gevoel van veiligheid en betrouwbaarheid van de potentiële klant bij jouw bedrijf, contactaanvragen/leads of, wanneer het een webshop betreft, sales. Zodoende haal je de kosten van een website laten maken er dubbel en dwars uit!

Cross Internet, jouw website partner

Bij Cross Internet staan we voor maatwerk. We maken gebruik van ons eigen, gebruiksvriendelijke content management systeem. Je geeft je wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat dit leidt tot een voor Google geoptimaliseerde website. De uiteindelijke kosten om een website te laten maken zijn volledig afhankelijk van jouw wensen.

Wanneer je een website wilt laten maken bij Cross Internet, ontvang je de volledige service. Dit houdt in dat er eerst een concept wordt ontwikkeld, waarbij je kunt aangeven wat jouw wensen zijn. Daarna wordt er een design gemaakt dat bij jouw bedrijf past. De website zelf wordt zo gebouwd dat deze gebruiksvriendelijk is en aantrekkelijk overkomt op (nieuwe) online klanten. Het geheel wordt eerst uitgebreid getest en eventuele problemen worden opgelost. Daarna wordt de website online gezet, zodat hij zichtbaar is voor jouw klanten.

Meer weten over onze diensten en de kosten?

Wil je een website laten maken en de kosten hiervan weten? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen graag meer over jouw toekomstige website: van het realiseren tot de online marketing.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )