Inhoud

Gebruiksvriendelijke website

Er zijn tegenwoordig zoveel websites online te vinden dat bezoekers doelgericht gaan zoeken en websites scannen. Een gebruiksvriendelijke website heeft hier invloed op. Een ergonomische website zorgt er namelijk voor dat de bezoeker sneller bij het product, dienst of informatie uitkomt waar hij of zij naar op zoek is. Bezoekers zullen namelijk sneller je website verlaten wanneer deze chaotisch is ingericht. Gelukkig kun je Cross Internet inschakelen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat bezoekers langer op je website blijven.

Een goede indeling van je gebruiksvriendelijke website

Als eerste is natuurlijk de indeling van je website belangrijk. Bezoekers moeten via de homepage direct in de gaten hebben waar alles staat. Zo wordt de website samengevat in een korte tekst en worden er een aantal interessante linkjes gelegd naar belangrijke pagina's op je website. Daarnaast is het belangrijk dat de navigatie in orde is. De bezoeker zal hierdoor langer op je website blijven, omdat een overzichtelijk menu ervoor zorgt dat hij sneller door zal klikken.

Een prachtig ontwerp

Natuurlijk is een goede indeling niet het enige dat zorgt voor een gebruiksvriendelijke website. Een design dat aantrekkelijk is zorgt hier ook voor. Zo wordt een homepage vaak net iets anders ontworpen zodat bezoekers goed weten waar ze zich bevinden op de website. Daarbij wordt de huisstijl van het bedrijf gevoerd zodat er een duidelijk beeld gegeven wordt. Vaak worden hier ook een aantal kleuren gebruikt zodat de website een prettige sfeer geeft. De specialisten van Cross Internet zorgen ervoor dat jouw website een unique selling point heeft en aansluit bij het beeld dat jij bij je merk hebt.

Relevante en gebruiksvriendelijke content

Wij houden ons bezig met het schrijven van teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines als Google. Echter houden we er wel altijd rekening mee dat de teksten gebruiksvriendelijk moeten zijn. Lezers willen graag korte en bondige teksten die de juiste informatie overbrengen. Onze specialisten kunnen de zoekwoorden in korte teksten verwerken die aangenaam zijn voor bezoekers. Hierdoor zullen klanten jouw website als een gebruiksvriendelijke website ervaren en zal een aankoop of aanvraag sneller plaatsvinden.

Schakel Cross Internet in

Een gebruiksvriendelijke website maken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Om een professionele website te kunnen ontwikkelen moet je over de juiste kennis en werkwijze beschikken. Het is daarom verstandig om dit uit te besteden. Cross Internet helpt je hier graag bij. Onze webdevelopers, designers en SEO specialisten hebben een enorme ervaring op dit gebied. Door ons in te schakelen zal er tijd bespaard worden die je kunt investeren in andere belangrijken zaken binnen je bedrijf.

Wil je jouw doelen behalen en een gebruiksvriendelijke website aan kunnen bieden aan je klanten? Kom in contact met onze collega's en ervaar zelf de vooruitgang die je website boekt.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )