Inhoud

Online webshop

Je bedrijf is al aardig op weg en heeft al een aantal loyale klanten. Je wilt echter het aantal klanten laten toenemen. Dan kan het opstarten van een online webshop een strategische keuze zijn. Het bouwen van zo'n webshop kan echter veel tijd en geld kosten. Daarbij is de nodige kennis erg handig zodat problemen snel opgelost kunnen worden. Wij begrijpen dat niet iedereen de nodige kennis bezit. Bij Cross Internet kan er op een kundige wijze een unieke webshop gemaakt worden voor jouw bedrijf.

Een complete webshop

Bij Cross Internet kunnen wij een complete online webshop leveren. Deze webshop is natuurlijk voorzien van jouw producten, maar er zullen ook een aantal teksten geplaatst worden waardoor klanten bij het zoeken naar een webshop of product al snel bij jou terecht zullen komen. Je kunt wensen doorgeven waardoor de webshop op maat gemaakt kan worden. Bij het maken van de webshop zal er altijd naar de unique selling points gekeken worden. De webshop en het design zijn hierdoor altijd aangepast naar de bedrijfsstijl en zal naadloos aansluiten op een eventuele bestaande website. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat de webshop voorzien is van de laatste en nieuwste technieken. Bezoekers zullen op deze manier handig door je webshop kunnen navigeren. Om zoveel mogelijk conversies te kunnen genereren, worden er diverse betaalmethodes toegevoegd. Producten kunnen op deze manier via een veilige weg afgerekend worden op diverse manieren.

De voordelen van een online webshop

Er zitten een heleboel voordelen aan een webshop online gebruiken. Bijna iedere branche maakt tegenwoordig gebruik van webshops. Daarbij is het hebben van een webshop vandaag de dag ook steeds meer van belang aangezien het koopgedrag van winkeliers ook veranderd is. Er wordt niet meer alleen op de traditionele wijze gewinkeld, maar ook online wordt er veel gezocht naar producten en diensten. Webshops zijn daardoor een vanzelfsprekend begrip geworden. Verwachtingen zijn toegenomen en webshops moeten goed in elkaar zitten. Je kunt er als bedrijf eigenlijk niet meer omheen; een webshop is nodig om klanten op diverse manieren te kunnen bedienen.

Echter heeft iedere webshop een ander doeleinde. De organisatie van een webshop is hierbij van groot belang. Dit kan er namelijk voor zorgen dat een online webshop goed of juist slecht draait. De developers van Cross Internet kunnen ervoor zorgen dat je een optimale gebruikservaring kunt aanbieden aan je klanten. Hierdoor is het mogelijk om de kans op aankoop te laten toenemen. Een ander groot voordeel wanneer je kiest voor Cross Internet is dat specialisten ervoor zorgen dat je webshop prima in orde is. Je kunt er zelfs voor kiezen om de producten te laten toevoegen door ons. Op deze manier is het mogelijk om je met jouw core business bezig te houden en klanten optimaal te kunnen bedienen.

Waarom een webshop laten maken door Cross Internet?

We hebben al een aantal voordelen besproken waarvan je gebruik kunt maken wanneer je kiest om Cross Internet in te schakelen. Natuurlijk zijn er nog vele andere voordelen. Jouw webshop wordt voorzien van een eigen design dat aansluit op je bedrijf. Tevens is het mogelijk om je online webshop voor meerdere platformen aansluitbaar te maken. Op deze manier kunnen klanten niet alleen je webshop bezoeken via een computer of laptop. Onze developers kunnen de website namelijk ook zo in elkaar zetten dat deze handig in gebruik is op een tablet en smartphone. Hierdoor kunnen er ook onderweg aankopen gemaakt worden door klanten. Bij ons is het ook mogelijk om inzicht te krijgen in de achterliggende werking en de processen. Hierdoor kun je een duidelijk inzicht krijgen van de prestaties die je winkel behaalt. Er kan niet alleen naar de omzet gekeken worden, maar je krijgt ook inzicht in het aantal bezoekers dat je webshop bezoekt.

Ga voor een optimale online webshop en schakel Cross Internet in! Kom in contact met een van onze collega's en ga in gesprek over de mogelijkheden.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )