Inhoud

Tijdsregistratiesysteem

Je bent eigenaar van een bedrijf en wilt ervoor zorgen dat je personeel haar tijd online gemakkelijk kan registeren. Dan zit je bij Cross Internet goed. Onze developers kunnen namelijk diverse tijdsregistratiesystemen ontwikkelen zodat je personeel op een eenvoudige manier haar uren kan registeren. Verhoog de productiviteit van je bedrijf door het gebruik van één van onze systemen.

Een tijdsregistratiesysteem op maat

Bij Cross Internet begrijpen we dat ieder bedrijf haar eigen behoeftes heeft. Hierdoor is een standaard tijdsregistratiesysteem vaak niet voldoende. Daarom bieden wij systemen aan die op maat leverbaar zijn. Er wordt een basis ERP systeem gebruikt waarna er gekeken wordt naar de wensen en eisen van de klant. Op deze manier kunnen er dus nieuwe of extra acties toegevoegd worden zodat de klant 100% tevreden is. Een goed voorbeeld dat we kunnen geven, is dat gewerkte uren per medewerker ingevoerd kunnen worden in onze systemen. De medewerker kan dan de klanten selecteren zodat het zichtbaar wordt hoeveel uren er al in een project geïnvesteerd zijn. Daarnaast kunnen agenda's van medewerkers en verlofuren bijgehouden en naast elkaar gelegd worden. Alles dus op één plek.

Productiviteit in beeld

Onze tijdsregistratiesystemen zorgen ervoor dat je kunt zien hoe productief je medewerkers zijn. Dit kan erg handig zijn wanneer je meer projecten aan wilt nemen en niet weet of hier mogelijkheid voor is. Met een tijdsregistratie systeem van Cross Internet kun je inzage krijgen in het aantal gebruikte uren voor een project. Gaat de productiviteit omlaag? Dan zul je dit snel opmerken en kunnen personeelsleden gemakkelijk hiervan op de hoogte gesteld worden. Niets is fijner dan grip hebben op de tijd en aanwezigheid van je medewerkers.

Efficiënt verloop van registratie

Het gebruik van onze tijdsregistratiesystemen zorgt ervoor dat jouw personeel voor een groot deel haar tijdbesteding zelfstandig bij kan houden. Dit moet daarom op een efficiënte manier verlopen zodat er geen hinder ontstaat. Onze systemen kunnen zo ingesteld worden dat je personeel zelf haar gewerkte uren in kan vullen en haar afwezigheid kan beheren. Hierdoor hoef je niet meer lijsten met afwezigheid, verlof en ziekte bij te houden en kan de salarisverwerking soepel verlopen zonder fouten. Op deze manier wordt er een tijdswinst gecreëerd waardoor je andere belangrijke punten kunt afwerken en met je personeel aan de slag kunt om andere problemen op te lossen.

Gebruikmaken van onze systemen?

Maak de stap naar een eenvoudigere manier van tijdsregistratie en kies voor een tijdsregistratiesysteem van Cross Internet. Onze medewerkers gaan namelijk graag met jou in gesprek om te kijken hoe we een systeem op maat kunnen aanbieden. Kom in contact en plan een gratis en vrijblijvend gesprek in.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )