Inhoud

Webshop bouwen

Je wilt jouw producten ook online gaan aanbieden. Dan is het nodig om een webshop te starten. Het kan hierbij voorkomen dat je niet de juiste kennis bezit om deze in elkaar te zetten of je hebt simpelweg geen tijd voor het opbouwen en onderhouden van een webshop. Je kunt er dan voor kiezen om Cross Internet in te schakelen. Onze specialisten kunnen op professionele wijze een webshop bouwen die aansluit op al jouw wensen en eisen.

Een passend design

Onze specialisten houden rekening met veranderend gedrag van online bezoekers. Hierdoor wordt het design zo gemaakt dat het aansluit op jouw idee en uitstraling van het bedrijf. Daarnaast hoort het design op meerdere platformen goed zichtbaar te zijn. Dit betekent dat de webshop niet alleen beschikbaar en goed bruikbaar moet zijn voor de laptop of desktop. Je kunt dan een webshop laten bouwen die ook functioneel is voor smartphone en tablet. Deze variant wordt natuurlijk vergelijkbaar met de desktop en laptop variant zodat klanten het idee hebben dat ze niets missen van de website.

Een professionele webshop laten bouwen

Doordat er tegenwoordig veel concurrentie online is, is het nodig om een professionele webshop aan te kunnen bieden. Potentiële klanten zullen namelijk niet alle websites afgaan om te kijken of het gewenste product in de webshop te vinden is. Door een kortere inspanningsboog zul je bezoekers snel moeten boeien om ze op jouw webshop te houden. Je kunt er dan voor kiezen om zelf een webshop te bouwen met Wordpress. Dit is veruit de goedkoopste manier om een webshop te bouwen. Echter kan het voorkomen dat je website dan niet optimaal ingericht is waardoor klanten snel je webshop weer verlaten. Door Cross Internet in te schakelen is dit probleem in één keer verholpen. Wij zorgen er namelijk voor dat er door middel van een gesprek een prachtig design uitrolt. We creëren een webshop die aansluit op jouw wensen. Hierbij kan rekening gehouden worden met een bepaald budget dat vastgesteld wordt.

Zelf onderhouden of uitbesteden?

Bij Cross Internet heb je een uitgebreide keuze. Dit houdt niet op bij het uitkiezen van het design. Het is bij ons ook mogelijk om toegang te verkrijgen tot het achterliggende CMS systeem. Op deze manier kun je zelf producten en teksten toevoegen, aanpassen en verwijderen binnen je webshop. Wil je liever écht bezig zijn met je klanten en het verkoop van je producten? Dan kun je er ook voor kiezen om een webshop te laten bouwen waarbij het onderhoud ook geregeld wordt door onze internetspecialisten. Bij deze keuze kunnen wij producten, teksten en foto's voor jou toevoegen, deze aanpassen of verwijderen en wordt er maandelijks onderhoud gepleegd. De webshop wordt daarnaast ook vindbaar gemaakt. Dit wordt gedaan door onze SEO specialisten. Teksten worden aangepast op het zoekverkeer dat de doelgroep heeft. Tevens kunnen diverse advertenties geplaatst worden via Facebook en Google. Op deze manier zal je webshop beter vindbaar worden en hoger scoren in Google.

Denk je erover na om je webshop door een externe partij te laten maken? Kom dan in contact met Cross Internet. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden en onze werkwijze.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )