Inhoud

Webshop HTML

Nieuwe bedrijven willen niet alleen actief zijn op de fysieke markt, maar ook op de online variant. Er wordt in regel dan gebruikgemaakt van een webshop. Hoe start je een webshop en waar moet je op letten? Wordt een webshop in HTML gemaakt? Moet ik deze zelf maken of laten uitbesteden? Dit zijn allemaal vragen die vaak gesteld worden. Wij raden je aan om onze webdevelopers in te schakelen. Waarom? Dat leggen we je haarfijn uit!

Zelf maken of uitbesteden?

In eerste instantie lijkt het verstandiger om je website of webshop zelf te ontwikkelen via een gratis programma. Echter zul je er snel achterkomen dat dit veel tijd kost en kosten met zich meebrengt. Heb jij geen ervaring op het gebied van webshops maken? Dan kun je dit klusje beter uitbesteden. Bij Cross Internet kunnen we een webshop in HTML voor je creëren die geheel naar eigen wens is. Er wordt een eigen huisstijl gevoerd en de webshop wordt voorzien van relevante content. Dit alles wordt op een snelle en deskundige manier gedaan zodat jouw bedrijf al snel actief is.

Een HTML webshop of PHP?

Een webshop wordt in regel niet in HTML gebouwd. Er wordt meestal gebruikgemaakt van PHP of ASP. Vaak worden HTML codes gebruikt voor de opmaak van een website. Deze opmaak is niet gericht op functionaliteit. Voor een goede functionaliteit kan er namelijk gebruikgemaakt worden van ASP of PHP. Daarnaast is het mogelijk om kant en klare pakketten te downloaden waarbij je deze alleen hoeft te installeren. Bij Cross Internet wordt er ook een praktisch achterliggend systeem geïnstalleerd. Op deze manier is het mogelijk om zelf gemakkelijk teksten en foto's toe te voegen en verwijderen. Wij beschikken over een CMS systeem dat ervoor zorgt dat zelfs het toevoegen van pagina's zeer snel en makkelijk verloopt. In dit systeem is het daarnaast mogelijk om in je webshop een HTML link toe te voegen.

Handige voordelen

Toch heeft het gebruik van een HTML webshop zo zijn voordelen. Google heeft een groot deel van haar focus op de laadtijd van een website liggen. Met een HTML website is dit makkelijk traceerbaar en controleerbaar. Het ontwerpen van je webshop in HTML heeft hierdoor een groot voordeel. Verder is het hebben van zo'n HTML website ook handig wanneer je meer kennis op wilt doen van deze websitevorm. Bij het kopiëren en aanpassen van een pagina moeten een paar stappen uitgevoerd worden. Ook het toevoegen van teksten en foto's moet zowel bij een HTML als een CMS systeem uitgelegd worden. Deze stappen zijn ongeveer gelijk. Echter vergt het opzetten van een nieuwe HTML webwinkel meer kennis en kunde. Het is daarom handig om dit over te laten aan onze specialisten.

Meer informatie?

Jij kan gratis en vrijblijvend in contact komen met ons enthousiaste team. Door het inplannen van een gesprek zorg je ervoor dat al je vragen beantwoord worden. Wij zullen samen met jou kijken naar de beste opties en onderzoeken of je bedrijf geschikt is voor een HTML webshop. Daarnaast bespreken we de voor- en nadelen met je. Ga een langdurige samenwerking aan met Cross Internet en zie je bedrijf digitaal groeien.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )