Inhoud

Webshop ontwikkeling

Vandaag de dag worden er iedere dag vele aankopen online gedaan. Bijna één vierde van de totale aankopen wordt online gedaan en dit zal alleen nog maar toenemen. Het is dus niet vreemd dat je met jouw bedrijf ook een webshop aan wilt bieden aan je klanten. Daarnaast kan het ook zijn dat je al een webwinkel hebt en deze niet de gewenste resultaten behaalt. Cross Internet staat voor je klaar om je webshop ontwikkeling uit te voeren zodat je website optimaal gebruikt kan worden.

Webshops die het doen

Een eigen identiteit is van groot belang wanneer wij beginnen met webshop ontwikkeling. Hiermee laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Een webshop starten is namelijk hetzelfde als het beginnen van een fysieke winkel. Hierbij moet je inventaris kloppen en heb je een goede visie en strategie nodig. Alleen op deze manier kun je met doorzettingsvermogen van jouw winkel een succes maken.

Webshop ontwikkeling op maat

Voordat onze developers beginnen met de webshop ontwikkeling zal er eerst een gesprek plaatsvinden. In dit gesprek bespreken we wat jouw wensen en eisen zijn op het gebied van je nieuwe webshop. Er wordt gekeken naar de producten die aangeboden worden, de doelgroep die je graag wilt bereiken en de betaalmogelijkheden. Na dit gesprek kunnen we precies uitzoeken welke functies de webshop moet bevatten en hoe deze eruit komt te zien. Er wordt ook gekeken naar een content management systeem dat ervoor zorgt dat je producten en teksten zelf gemakkelijk kunt toevoegen of verwijderen.

Waarom de vindbaarheid essentieel is

Tegenwoordig kun je veel verschillende webshops online vinden. Hoe zorg je er dan voor dat bezoekers jouw webshop uitkiezen? Vindbaarheid is daarbij van groot belang. Wij zorgen ervoor dat de webshop volledig voorzien is van een professionele uitstraling en gebruiksvriendelijk is. Hierna gaan een aantal marketeers aan de slag om relevante content toe te voegen die aansluit op het zoekverkeer van de doelgroep. Hierdoor wordt de webshop niet alleen op naam gevonden, maar zal deze ook verschijnen wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar een specifiek woord of product in zoekmachines. Op deze manier stopt de webshop ontwikkeling niet bij de uitstraling, maar zorgen we ook voor relevante bezoekers op je shop.

Kom in contact met Cross Internet

Je hebt de keuze gemaakt om de webshop ontwikkeling door Cross Internet uit te laten voeren. Hoe ga je dan verder? Heel simpel; je kunt als eerste een gratis en vrijblijvend gesprek inplannen. Wij zullen je extra informatie geven en samen kijken naar de mogelijkheden. Hierdoor zal je merk dicht bij je doel gebracht worden.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )