Inhoud

Webshop op maat

Producten worden tegenwoordig niet alleen meer in de winkel of op een vast punt aangeboden. Veel mensen shoppen vandaag de dag online. Door je producten online aan te bieden, kun je een bredere doelgroep bereiken. Met een eigen webwinkel is dit mogelijk. Natuurlijk wil jij ervoor zorgen dat je webshop past bij je concept en bedrijf. Laat daarom je webshop op maat maken bij Cross Internet. Hierdoor krijg je een unieke webshop die geheel aansluit op de huisstijl van je bedrijf.

Een unieke webshop

Ieder bedrijf is anders. Het is daarom niet verstandig om een standaard webshop te gebruiken. Met een webwinkel op maat van Cross Internet verhelp je dit probleem in één keer. Wij zorgen ervoor dat je webshop op een unieke manier wordt gecreëerd. Dit houdt in dat wij op zoek gaan naar een goed design en huisstijl die aansluiten bij je bedrijf. Daarnaast zorgen we ervoor dat je webshop voorzien wordt van de nodige functies. Hierdoor wordt het voor klanten aangenaam om te winkelen.

Hoe gaan we te werk?

Ons enthousiaste team houdt altijd de wensen van de klant in de gaten. Wij zullen via een gesprek dus altijd met een luisterend oor aan tafel zitten. Door een goede samenwerking kunnen wij namelijk beter begrijpen wat jouw website nodig heeft. Hierna gaan we aan het werk. Je zal altijd betrokken worden in dit proces. Aanpassingen kunnen zo snel gemaakt worden en het maatwerk bij je webshop zal bij lancering hierdoor aan al je verwachtingen voldoen. Nadat je webshop live is gegaan, zullen wij een oogje in het zeil houden. Door optimalisatie zal je webshop nog beter gevonden worden door je doelgroep.

Een webwinkel op maat

Een webshop met een prachtig design is tegenwoordig niet meer genoeg om je concurrentie te verslaan. Er zijn een aantal punten waaraan een webshop moet voldoen om hoog te scoren binnen Google en andere zoekmachines. Een webshop op maat zorgt ervoor dat je goed vindbaar bent en hoog in de zoekresultaten eindigt. Onze specialisten zorgen ervoor dat de webshop goed in elkaar steekt en een goede en handige navigatie heeft. Als de webshop er goed uitziet, gaan onze marketeers aan het werk. Door middel van een zoekwoordonderzoek kan er gekeken worden naar het zoekgedrag van jouw doelgroep. Er ontstaat dan een lijst met zoekwoorden die verwerkt worden in relevante teksten. Deze teksten worden op strategische plekken in je webshop geplaatst. Door de combinatie van een goede navigatie, prachtig design en relevante teksten zal je webwinkel snel gevonden worden.

Schakel Cross Internet in

Ben jij een starter die graag een unieke webshop wil of ben je klaar om je webshop te upgraden? Kies dan voor een maatwerk webshop van Cross Internet. Wij zorgen er samen met jou voor dat je een unieke webshop hebt die snel gevonden wordt en je concurrentie achter je laat. Plan gratis en vrijblijvend een gesprek in. Onze collega's kijken graag met jou naar alle kansen en mogelijkheden die je nog kan benutten.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )