Inhoud

Website sneller maken

Een kwalitatief goede website moet aan vele aspecten voldoen. Het is natuurlijk van belang dat de website gebruiksvriendelijk is en voorzien is van een prachtig webdesign. Daarnaast zal er relevante content aangeboden moeten worden zodat bezoekers weten waar jouw website of bedrijf voor staat. Een bezoeker zal hierdoor langer op je pagina blijven om verder te kijken. Echter zal een website ook voorzien moeten zijn van de juiste snelheid. Als bezoekers lang moeten wachten voordat een pagina geladen is, zal de kans op wegklikken enorm toenemen. Cross Internet kan jouw website sneller maken.

Waarom is het belangrijk om je website sneller te maken?

Een website moet tegenwoordig snel zijn. Dit is nodig om de aandacht van de bezoeker erbij te houden en deze op je website te behouden. Vaak zijn achterliggende CMS systemen niet heel erg snel waardoor de website in zijn totaliteit traag kan worden. Het is hierdoor erg belangrijk dat de snelheid geoptimaliseerd wordt. Het openen van een website moet binnen een paar seconden gebeuren. De bezoeker is dan in staat om snel de pagina te beoordelen en de keuze te maken om verder te kijken of op de website te blijven. Deze spanningsboog wordt steeds korter omdat internet en technologie zich steeds verder ontwikkelen. Cross Internet kan je website sneller laten maken. Op deze manier wordt er een boost gegeven aan de kwaliteitsscore die door Google gegeven wordt. Een hoge positie binnen de zoekresultaten van Google zorgt voor een strategische positie waardoor een hogere lead generatie ontstaat. Deze snelheid kan ook zichtbaar zijn in resultaten. Wanneer de snelheid lager is, zullen er minder conversies plaatsvinden.

Aspecten die invloed hebben op de snelheid

Er zijn een aantal aspecten die invloed hebben wanneer je een website sneller wilt laten maken. Als eerste is het zaak dat de websiteserver de gegevens zo snel mogelijk zichtbaar maakt wanneer de website geladen wordt. Wil je de snelheid optimaliseren? Dan zijn er drie punten waar Cross Internet rekening mee houdt:

  1. De hoeveelheid bestanden die tussen host en klant worden verstuurd.
  2. De snelheid die de host kan verwerken en versturen naar de klant.
  3. De grootte van het bestand dat naar een klant gestuurd wordt via de host.

Een website op maat

Wil je graag dat je website hoog scoort binnen de zoekresultaten in Google? Dan kun je de hulp van Cross Internet inschakelen. Wij kunnen namelijk een website voor jou ontwerpen die aan al je wensen en eisen voldoet. De website kan voorzien worden van een prachtig design, gebruiksvriendelijke navigatie, relevante content en daarbij kan onze webdeveloper je website sneller maken. Dit zal leiden tot meer conversies waardoor de kwaliteitsscore van je website zal oplopen. Door de voortgaande technologische verbeteringen is het zaak dat je hierin mee zult gaan. Door het werk over te dragen aan Cross Internet kun je jouw website sneller laten maken door onze specialisten. Dit geldt niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

Wil je graag meer informatie of een gesprek inplannen met één van onze specialisten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een écht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )