Inhoud

Website software

Bedrijven moeten vandaag de dag goed vindbaar zijn op het internet. Dit doen ze door het gebruik van een website. Online zijn er veel verschillende soorten website softwares te vinden. Cross Internet biedt een eigen website software aan waarbij je gemakkelijk jouw website aan kunt passen, teksten en foto's kunt toevoegen en verwijderen en veranderingen kunt maken in de navigatie van de website.

Het verschil tussen gratis website software en betaalde varianten

Er worden tal van gratis website software varianten aangeboden. Het gebruik van gratis software wordt veelal gebruikt wanneer je budget laag is. Echter hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Er kan namelijk bij Cross Internet ook een prachtige website in elkaar gezet worden met een laag budget. Het gebruik van gratis software zorgt ervoor dat je website al een vooraf opgezette variant gebruikt waardoor originaliteit beperkt blijft. Je kunt wel nog de kleuren, teksten en foto's veranderen maar in principe zal het beginsel altijd hetzelfde blijven. Wil jij liever een originele website met een unieke uitstraling? Dan kun je Cross Internet inschakelen. Wij zorgen ervoor dat er gebruik wordt gemaakt van een software die makkelijk in gebruik is en toch voor een prachtige uitstraling zorgt.

Teksten toevoegen of verwijderen

Onze webdevelopers maken gebruik van een content management systeem. Met deze website software heb jij zelf de mogelijkheid om aanpassingen en updates te maken vanuit een smartphone, tablet of pc. Hiervoor is geen technische kennis vereist en het is makkelijk in omgang. Een ander groot voordeel van deze software is dat er gemakkelijk functies toegevoegd en verwijderd kunnen worden. Op deze manier kan een website meegroeien met jouw bedrijf en zal het hierdoor aantrekkelijk blijven voor klanten om je website te blijven bezoeken.

De voordelen

Het gebruikmaken van de website software van Cross Internet zorgt voor een aantal voordelen. Als eerste wordt er een website gemaakt die aansluit op je wensen en behoeften. Daarnaast zal het gebruik van onze website software altijd bijgehouden worden aangezien er regelmatig updates doorgevoerd worden. Hierdoor is de software zo compleet, gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk. Een ander groot voordeel is dat wij ervoor kunnen zorgen dat speciale behoeften of functies toegevoegd kunnen worden in deze software zodat de website volledig aansluit op de wensen van de klanten. Specifieke onderdelen die niet in een gratis software te vinden zijn, kunnen bij ons gemakkelijk toegevoegd worden.

Wij begrijpen dat het ontwikkelen van een website veel tijd en energie kost. Deze tijd en energie kan in het behouden en versterken van klantenrelaties gestoken worden wanneer wij ingeschakeld worden. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat jouw website voorzien wordt van de juiste software en onderhoud kan uitgevoerd worden door onze specialisten. Het laatste voordeel bij gebruik van de software van Cross Internet is dat bij problemen deze snel en vakkundig opgelost kunnen worden zodat een website snel weer functioneel is.

Ook profiteren van de vele voordelen? Kom in contact met ons en plan vrijblijvend een gesprek in. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

HypothekenUnie
Klantcase HypothekenUnie HypothekenUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekenUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord-Limburg Ruim 14 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen meer klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij meer klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Meer informatie

Wij garanderen meer klanten  Vraag direct een gratis gesprek aan Ja ik heb interesse!

+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 +31 (0)637 45 3827 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )