Inhoud In dit artikel

Website laten maken

Starters hebben vaak het probleem dat ze op het gebied van websiteontwikkeling niet veel kennis hebben. Toch is een goede website van groot belang. Je kunt er dan voor kiezen om de website zelf te maken of er juist voor kiezen om deze te laten maken. Wil je direct een professionele website met relevante informatie over jouw bedrijf? Dan zit je bij Cross Internet goed. Onze developers, designers en marketeers gaan dan voor jou aan de slag om een prachtige website in elkaar te zetten.

Een professionele website laten maken

Een potentiële klant moet bij het bezoeken van je website direct een veilig en betrouwbaar gevoel krijgen. Daarnaast is het zeer belangrijk dat alle informatie gemakkelijk en handig te vinden is. Door een eenvoudige navigatie kunnen bezoekers alles handig vinden en zal dit de aanzet tot aanvraag vergroten. Onze professionele webdevelopers zijn in staat om een prachtige website te ontwikkelen die voorzien is van jouw huisstijl én aansluit op je wensen. Hierdoor wordt de website als maatwerk afgeleverd en voorzien van de juiste teksten.

Alles op één lijn

Het is vanzelfsprekend dat jij met je bedrijf iets specifieks wilt uitstralen. Dit kan geïmplementeerd worden in de website. Hierdoor is het mogelijk om een website te laten bouwen waarbij niet alleen de website zelf, maar ook de social media er omheen dezelfde uitstraling zal hebben. Dit zorgt voor een professionele look die enorm gewaardeerd wordt door jouw bezoekers.

Beter gevonden worden door potentiële bezoekers

Een website laten maken is een leuk moment. Echter is het doel hierbij ook dat je gevonden wordt. De websites die wij opleveren aan klanten zijn voorzien van een optimalisatie voor Google. Dit doen we door het ontwerp van je website te combineren met relevante content die gewaardeerd wordt door Google. Dankzij een zoekwoordenonderzoek kunnen er door onze specialisten teksten geschreven worden waar ook zeker op gezocht wordt. Dit zal resulteren in een toename van bezoekers.

Wil je een website waarbij je ook toegang hebt tot het achterliggende systeem? Dat kan! Wij bieden namelijk ook websites aan met complete CRM, ERP en CMS systemen. Met deze systemen kan er op een gemakkelijke manier content veranderd worden, kunnen klantgegevens goed bijgehouden worden en kan er een oog gehouden worden op de productiviteit van je bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om een website te laten bouwen waarin een webshop is verwerkt. Op deze manier heb je alles op één plek en blijft het overzichtelijk voor je bezoekers. Cross Internet levert namelijk complete webshops aan klanten. Er kan zelfs gekeken worden naar diverse betaalmogelijkheden. Klanten kunnen hierdoor diverse betaalopties kiezen die op een veilige manier uitgevoerd kunnen worden.

Kom in contact met ons

Een website maken is veel werk en vergt de nodige kennis en kosten. Waarom zou je het dan niet uitbesteden? Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met Cross Internet. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en de nodige extra informatie te geven. Bij Cross Internet kies je ervoor om een internetsite te laten maken op professionele wijze.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 13 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )