Facebook marketing: wat is het en hoe doet u het?

Bereik uw doelgroep effectief met marketing op social media kanalen zoals Facebook. Efficiënte facebook marketing mét resultaat!

Bekijk ons portfolioDirect contact

Facebook & marketing

Facebook veruit het grootste sociale netwerk wereldwijd. Met meer dan één miljard maandelijkse gebruikers overstijgt dit sociale platform Twitter, Google+, LinkedIn en zelfs YouTube. Facebook marketing is dan ook een zeer effectieve methode om uw publiek te bereiken en uw relatie met uw doelgroep te versterken en vergroten. Bent u op zoek naar mogelijkheden om Facebook als marketinginstrument in te zetten? Lees dan verder!

Wat is Facebook marketing?

Facebook is net als televisie, radio en tijdschriften een medium. Via dit medium kunt u boodschappen overbrengen op het publiek. Het publiek? Dat is iedereen die Facebook bezoekt, en dat zijn wereldwijd meer dan één miljard mensen. Het publiek dat u kunt bereiken, zonder investeringen, is dus erg breed. Met marketing op Facebook kunt u dit publiek echter beter bereiken. Niet alle één miljard gebruikers gaan uw pagina immers liken. Ze behoren niet allemaal tot uw doelgroep. Met marketing kunt u op Facebook de juiste personen bereiken. Bijvoorbeeld op deze manieren:

  • Facebook Ads, waarmee u een zogenoemd gesponsord bericht verspreidt in uw specifieke doelgroep en het effect ervan kunt meten en analyseren.
  • Actief zijn op Facebook en bijvoorbeeld reageren op posts in gerelateerde Facebook community's.
  • Zorgen voor interactie bij eigen berichten, zodat meer mensen uw bericht te zien krijgen door likes, shares, reacties en tagging.

Ideaal voor bedrijven

Facebook is voor bedrijven meer dan een marketinginstrument. Het kan namelijk ook worden ingezet als brandinginstrument en als relatiebeheermethode. U laat van u horen en biedt Facebook gebruikers leuke, grappige, interessante en unieke content. Hierdoor bent u bij uw ´fans´ en hun Facebookvrienden on top of mind. Daarnaast bent u bezig met branding, want uw bedrijf creëert middels de Facebook uitingen, en het zelf actief zijn op Facebook, een positief beeld.

Stel een Facebook marketing plan op

Facebook marketing is voor ieder bedrijf een handige en voordelige tool voor meer bereik, meer verkopen en dus meer winst. Stel een Facebook marketing plan op om doeltreffend uw effect via sociale media te vergroten. Heeft u daar hulp bij nodig? Cross Internet is uw partner!

Kerstpakketten idee

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een groot assortiment kerstpakketten en kerst relatiegeschenken. De kerstpakketten collectie telt ongeveer 700 originele pakketten die qua inhoud allen voldoen aan de laatste trends, waardoor de originaliteit zeer hoog is. Het zoeken naar dat ene mooie kerstpakket wordt vereenvoudigd door de filtermogelijkheden in de webshop, waarna bestellen eenvoudig en snel verloopt door de one-page winkelwagen.

Bekijk deze case
Pascal Vrijenhoek & Renske Henderikx Hypothekersunie B.V.

" We hebben net naar het voorlopige resultaat van de website gekeken en het ziet er top uit (Y). We waren op zoek maar een professionele en kundige partner & we wilden jullie hier... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap