Inhoud In dit artikel

Facebook marketing

Social media is haast niet meer weg te denken uit de samenleving. Een groot deel van de bevolking is dagelijks of wekelijks actief op één of meerdere kanalen. Eén van deze grote kanalen is Facebook. Veel bedrijven zijn tegenwoordig actief op dit online kanaal. Echter wordt het vaak niet juist of optimaal gebruikt. Onze ervaren specialisten kunnen je helpen op het gebied van Facebook marketing. Dit is namelijk veel meer dan alleen het plaatsen van content.

Je doelgroep benaderen

Doordat Facebook het grootste social media platform ter wereld is, zal je doelgroep ook actief zijn op dit platform. Het is daarom van groot belang dat jij je doelgroep op de juiste wijze bereikt. Iedere doelgroep heeft namelijk een ander gedrag online. Gelukkig zijn er vele opties om met Facebook marketing je doelgroep te benaderen. Onze specialisten kunnen je hierbij helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jouw doelgroep heel specifiek benaderen. Dit kan door middel van het posten van content, maar ook door via Facebook reclame te maken. Tijdens de reclamecampagne kunnen wij advertenties inzetten die gericht zijn op geslacht, leeftijd, locatie, functie, interesses en veel meer.

Het voordeel van Facebook marketing

Gebruikmaken van Facebook voor jouw bedrijf brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Het grootste voordeel voor bedrijven is de interactie die ze kunnen hebben met hun doelgroep. Hierdoor krijg je als bedrijf te zien waar de interesses liggen en of deze veranderen. Tegelijkertijd heeft de doelgroep hier ook baat bij. Door het gebruik van Facebook kan jouw doelgroep ook op de hoogte blijven van nieuws en veranderingen binnen je bedrijf. Vaak hoef je bij dit voordeel niet eens via Facebook reclame te maken. Jij kan door het plaatsen van vragen en door te communiceren met bezoekers erachter komen of een nieuwe dienst of product in de smaak zal vallen. Met deze waardevolle informatie kun je jouw dienst of product optimaliseren.

Adverteren via Facebook

Het plaatsen van content zorgt ervoor dat je bedrijf onder de aandacht komt. Echter is het bereik beperkt door de algoritmes van Facebook. Je bericht is daarnaast vaak alleen zichtbaar bij de personen die je pagina al geliked hebben. Om je doelgroep te verbreden, zul je via Facebook reclame moeten maken. Door de samenwerking met Cross Internet aan te gaan zorg je ervoor dat er een speciaal Facebook marketingplan in werking wordt gezet. Dit houdt in dan er diverse campagnes gehouden worden. Deze campagnes worden regelmatig gecontroleerd, want een doelgroep kan haar gedrag namelijk veranderen en hoe eerder wij dit opmerken, hoe sneller wij je campagne kunnen optimaliseren. Een ander groot voordeel van de samenwerking met ons is dat wij voor ieder budget een goede optimalisatie aanbieden. Het adverteren via Facebook is vaak erg ingewikkeld waardoor er al snel meer geld uitgegeven wordt dan nodig is. Wij zorgen ervoor dat jij met een gezond budget de nodige resultaten behaalt.

Kom in contact

Wil jij graag je marketing op Facebook uitbesteden en laten optimaliseren? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met één van onze social media specialisten. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden. Daarnaast gaan we graag met je in gesprek over welke opties en kansen benut kunnen worden.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Klanten over ons 9.9 33 beoordelingen
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 13 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 09:00 - 17:00 Dinsdag: 09:00 - 17:00 Woensdag: 09:00 - 17:00 Donderdag: 09:00 - 17:00 Vrijdag: 09:00 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )