Internet marketing

Internet marketing omvat alle tools en trucs om uw webpagina's bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines te krijgen.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Meer resultaat uit uw website halen

Zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media marketing, affiliate marketing, e-mail marketing en copywriting. Al deze tools kunnen worden gebruikt om uw online business beter te laten scoren. Daar weten wij bij Cross Internet alles vanaf!

Een betere online vindbaarheid

Als uw doelgroep u online zoekt, is internet marketing van cruciaal belang voor succes. Wereldwijd zijn er miljoenen websites en dit aantal loopt nog steeds in rap tempo op. Wilt u tussen al die andere pagina's vindbaar zijn, dan zult u daar iets voor moeten doen. Het antwoord is: internet marketing. Cross Internet heeft ervaren specialisten in huis die weten hoe ze uw website vindbaar kunnen maken. De resultaten? Uw website staat hoger in de zoekresultaten - regionaal en/of landelijk - en u krijgt meer bezoekers. Daarmee verhoogt u uw conversie en behaalt u meer winst. Allemaal zaken die u wellicht goed in de oren klinken! Deze resultaten zijn allemaal haalbaar, mits u bereid bent om te investeren in internet marketing.

Betaalde en gratis internet marketing tools

Internet marketing bestaat uit een tal van tools. Enkele daarvan kosten geld maar leveren meteen sales op, bijvoorbeeld zoekmachine adverteren. Daarnaast zijn er tools waarbij u per sale een commissie afstaat. Andere tools, bijvoorbeeld SEO, zorgen voornamelijk voor lange termijn effecten doordat de vindbaarheid van uw website in de zoekresultaten van zoekmachines wordt geoptimaliseerd. Het is dus belangrijk om een goede mix te maken van internet marketing tools om een optimaal resultaat te bereiken.

Mix van de juiste internet marketing tools

Hoe wij van Cross Internet dit optimale resultaat bereiken? We gaan daarvoor eerst met u in gesprek om te achterhalen wat uw internet doelen zijn. Wat wilt u bereiken? Wat is uw doelgroep? Waarmee wilt u met kop en schouders boven uw concurrentie uitsteken? Welke klanten wilt u aan u binden en waar liggen mogelijkheden omtrent het verbeteren van uw conversie? Als wij dit duidelijk hebben, maken onze internet specialisten een plan voor het bereiken van de beste resultaten, door gebruik van de juiste internet marketing tools. Met deze mix van internet marketing tools gaan wij aan de slag om uw gewenste resultaten te bereiken.

Wilt u online succes behalen? Neem direct contact met ons op.

Rademakers

Al sinds 1965 ontwerpt en fabriceert Rademakers Fur and Fashion jassen en accessoires. Op het atelier in Sittard worden kwalitatief hoogwaardige bont, leer en lammy producten vervaardigd voor de particuliere markt. De kennis, vakmanschap en oog voor maatwerk hebben in de loop der jaren gezorgd voor een gevestigde naam, waardoor gei╠łnteresseerde klanten vanuit heel Nederland afreizen naar het atelier in Sittard.

Bekijk deze case
Mark Daamen Ferocia B.V.

" Over onze samenwerking : Website ziet er echt goed uit. Mooie vorming en een professionele uitstraling wat onze doelgroep aanspreekt. Maar wellicht nog belangrijker; Cross Interne... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap