Effectief leads genereren

Van bezoeker naar lead en van lead naar klant. Cross internet kan u helpen met effectief leads genereren via uw website.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Lead generatie via uw website

Klanten zijn ontzettend belangrijk voor ieder bedrijf. Zij moeten uw bedrijf weten te vinden en ervan worden overtuigd uw producten te kopen of gebruik te maken van uw diensten. Het aantrekken van potentiële klanten, wat uiteindelijk leidt tot meer verkoop en omzet, wordt ook wel lead generatie genoemd. De doelgroep van uw onderneming kan tegenwoordig alle informatie online opzoeken en producten met elkaar vergelijken. Het is daarom belangrijk dat u zich als bedrijf op zo’n manier presenteert, dat potentiële klanten u zullen onthouden en overgaan tot aankoop. Cross Internet vertelt u hier graag meer over.

Online leads genereren

Wanneer u een fysiek bedrijf heeft, dan zijn er een aantal stappen die ondernomen kunnen worden om meer klanten aan te trekken. Dit geldt ook voor online bedrijven. Allereerst is het van belang om vast te stellen wat voor u een goede lead is. Wilt u dat potentiële klanten een contactformulier invullen? Wilt u dat ze een offerte opvragen? Of wenst u dat ze bijvoorbeeld een gratis brochure bestellen? Een effectieve lead is verschillend voor elk bedrijf.

Potentiële klanten op uw website krijgen

Wanneer het uw doel is om klanten een formuliertje te laten invullen of brochure te laten aanvragen, dan is het natuurlijk van belang dat u de juiste doelgroep op de website krijgt. Ze moeten uw website dus goed kunnen vinden. Cross Internet kan u hier bij van dienst zijn. Er wordt gekeken welke relevante zoekwoorden klanten het meest gebruiken en aan de hand daarvan wordt uw website geoptimaliseerd. Door het juiste gebruik van call-to-actions in de website wordt conversie gestimuleerd. De strategie die voor lead generatie wordt gebruikt is afhankelijk van de branche waarin uw bedrijf zich bevindt.

Trek meer klanten aan met een geoptimaliseerde website

Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website is het halve werk met betrekking tot online leads genereren. Wanneer klanten op een website terecht komen en vervolgens niet kunnen vinden wat ze zoeken, dan zullen ze ook snel weer weg gaan. Cross Internet ontwerpt en ontwikkelt mooie websites die geoptimaliseerd zijn voor Google. Er wordt gekozen voor een duidelijke structuur, goede SEO-geoptimaliseerde inhoud, een mooi en professioneel ontwerp, en een gebruiksvriendelijke navigatie.

Wij zorgen ervoor dat de doelgroep uw website weet te vinden. Middels lead generatie zorgen we ervoor dat uw doelgroep een potentiële klant wordt. Daarna is het aan u om van de potentiële klant een daadwerkelijke klant te maken. Goede deal, toch?

Klop watersport

De Poolse botenbouwer Galeon staat bekend om zijn luxe jachten. De boten worden met de hand gebouwd en door exclusieve distributeurs verkocht over de gehele wereld.

Bekijk deze case
André Parren Grip op gamen

" Omdat 'Grip op Gamen' meer is dan het boek, is er vanaf nu mijn site online met alle informatie over : voorlichting, trainingen, workshops, lezingen, etc. Michael Davidson en team... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap