Bekijk ons portfolioDirect contact

Alle ogen gericht op het jaar 2016

Met 2016 in het vooruitzicht bewandelen wij een nieuwe koers. Internet is niet meer weg te denk uit onze dagelijkse bezigheden. Innovaties ontwikkelen zich in razendsnel tempo.

De snelheid van technische veranderingen en de onvoorspelbaarheid van zoekmachines maakt het voor u als ambitieuze ondernemer erg complex om online actueel te blijven. Het is daarom aangenaam om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare internet partner die zorg draagt voor een altijd actuele, effectieve en veilige aanwezigheid van uw onderneming. En daarnaast begrijpt hoe een optimaal resultaat online wordt behaald.

Om u als klant van deze innovaties te laten genieten, volgen wij de ontwikkelingen op de voet en worden onze medewerkers continu bijgeschoold om de expertise zo hoog mogelijk te houden. Het leveren van constante en zo hoog mogelijke kwaliteit is voor ons een absolute must om u als klant tevreden te stellen en onszelf te onderscheiden in de snel veranderende wereld van het internet. Vanaf heden worden onze inspanningen erkent middels het predicaat Google Partner. Of het nu gaat om uw Google Adwords campagnes of uw organische vindbaarheid, wij geven u een eerlijk advies en ontwikkelen samen met u een krachtige online strategie gericht op de groei van uw onderneming.

Al deze veranderingen tezamen heeft ons doen beseffen dat ons lang gedoogde uurtarief niet langer toereikend is voor hetgeen dat wij willen nastreven. Na het herzien van onze kostenstructuur is besloten om ons uurtarief beschaafd te verhogen naar € 60,- excl. BTW.

Cross Internet Marketing heeft altijd geopereerd vanuit het marketing oogpunt, echter profileren wij ons door de ontwikkelingen als een breder medium, het laten vallen van de term marketing uit onze bedrijfsnaam is een logische stap. Daarom zijn wij trots u te mogen mede delen dat wij per 1 januari 2016 overstappen naar de verkorte naam, Cross Internet.

UNIQ

Uniqkleding.nl is een webshop met dames- en herenfashion van verschillende topmerken. Uniq verkoopt merken als Guess, Anthony Morato, Amy Gee, JC Rags en Zumo. Bij UNIQ wordt kleding volgens de laatste trends tegen een sterk gereduceerd tarief verkocht. De bezoeker staat centraal in de webwinkel. Dat is onder meer te zien aan de goede service die de shop biedt. Ze zijn bereikbaar via de e-mail, livechat en telefoon. Daarnaast werken ze met een helder retourbeleid.

Bekijk deze case
Marjo van Geleuken - MarGel MarGel

" Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat Cross Internet Marketing een professioneel bedrijf is. Ze luisteren naar jou en maken hierop een mooie website die bij jouw wensen aansluite... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap