Open Source CMS systemen

Als het te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat meestal ook. Daarom werken wij niet meer met open source CMS systemen.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Waarom wij niet werken met open source cms

U bent wellicht bekend met content management systemen zoals Joomla, Wordpress en Magento. Wij werken hier niet meer mee. De hoofdreden is dat deze zogenaamde open source systemen relatief onveilig zijn. Er zijn zeer veel gebruikers van deze CMS systemen, en dat is voor kwaadwillenden dé reden om hacker software voor deze open source systemen te ontwikkelen. Dat is bij een kleinschalig CMS zoals het Cross CMS niet van toepassing.

Nadelen open source systemen

Daarnaast zijn er nog andere redenen waarom wij niet meer werken met systemen als Joomla, Wordpress en Magento:

  • Zware systemen: Wordpress valt nog mee, maar vooral Joomla en Magento zijn zeer zware en uitgebreide systemen. Het CMS bevat dan een zeer groot aantal functionaliteiten die niets toevoegen omdat u ze niet gebruikt. Dit maakt alles onoverzichtelijk en tevens “zwaar” voor uw website.
  • Minder vrijheid. Omdat zowel u als wij afhankelijk zijn van een derde partij, is dit behoorlijk beperkend qua vrijheid. Het doorontwikkelen van het CMS, bijvoorbeeld door klantspecifieke plugins te maken, is onverstandig omdat deze door een externe update in één klap niet meer kunnen werken.
  • Open Source is in principe gratis, maar in praktijk zult u tóch kosten maken. Het CMS zal namelijk geïnstalleerd moeten worden en zal moeten aansluiten op uw webdesign en wensen. Tevens zullen er beveiligingsupdates moeten worden geïnstalleerd en wellicht zult u een training moeten volgen om met zo'n uitgebreid en niet echt gebruiksvriendelijk systeem om te kunnen gaan.

Wat doen wij beter?

Het Cross CMS is speciaal ontwikkeld om een veilige én gebruiksvriendelijke online omgeving te creëren waar u eenvoudig aanpassingen aan uw website kunt uitvoeren. Zelfs zónder enige technische kennis kunt u middels ons handige stappenplan inloggen en bijvoorbeeld pagina's bewerken en toevoegen. Het CMS kan worden aangepast op uw wensen, dus er zijn geen onnodige functies te vinden in ons content management systeem. Verder kunnen we het systeem doorontwikkelen zodat het nóg beter aansluit bij uw website.

Gebruiksgemak & veiligheid staan op de eerste plaats!

Kerstpakketten idee

Op kerstpakkettenidee.nl vindt u een groot assortiment kerstpakketten en kerst relatiegeschenken. De kerstpakketten collectie telt ongeveer 700 originele pakketten die qua inhoud allen voldoen aan de laatste trends, waardoor de originaliteit zeer hoog is. Het zoeken naar dat ene mooie kerstpakket wordt vereenvoudigd door de filtermogelijkheden in de webshop, waarna bestellen eenvoudig en snel verloopt door de one-page winkelwagen.

Bekijk deze case
Arlette van Geleuken MarGel

" Heel tevreden met het eindresultaat. Fijne en duidelijke samenwerking. De website is overzichtelijk ingedeeld en vooral heel mooi!!... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap