Coach Circle

De uitdaging

Uit vooronderzoek is gebleken dat coaches veelal geen deugdelijke en slecht vindbare websites hebben terwijl er maandelijks meer dan voldoende zoekvolume is op relevante zoekwoord combinaties.

Door de krachten te bundelen moet hét verbindende online platform gerealiseerd worden om coaches en coachees samen te brengen. Het uitgangspunt is een coach overzicht waarmee coachees gemakkelijk en snel de dichtsbijzijnde en passende coach kunnen filteren en hiermee in contact kunnen treden.

De volgende uitdaging is om de nodige communicatie in online middelen in te zetten waarmee zorg gedragen wordt dat het platform snel de nodige naamsbekendheid ontwikkeld bij de coaches om zich aan te melden, maar ook de coachees om het platform te gaan gebruiken.

De oplossing

Aan de hand van gezamenlijke brainstorms met de klant is een duidelijke positionering en uitgangspunten bepaald. Op basis hiervan is het paginaverloop, de contentstrategie en designvereisten bepaald.

De eerste stap in de opstartfase is het bouwen van een aantrekkelijke en professionele website waarop coaches zich kunnen aanmelden en coachees een geschikte coach kunnen vinden aan de hand van ondermeer categorieën en locatie. Naast de coaches wordt de website gevuld met landingspagina’s, blogs over coaching en nieuwspublicaties om het geheel levend te houden.

De website is gekoppeld aan ons unieke maatwerk beheersysteem waardoor een snelle en correcte indexering door Google gewaarborgd is.

Aanvullend worden meerdere online kanalen gelanceerd om naamsbekendheid en vindbaarheid te stimuleren.
Cross Internet heeft vanaf het begin van coach platform Coach Circle meegedacht over de online marketing strategie en de ontwikkeling van het platform. De professionele ervaring van Cross Internet heeft ervoor gezorgd dat we het concept helemaal naar wens online hebben gezet binnen de afgesproken tijd. Samenwerking, snelheid van ontwikkeling/finetuning en de communicatie hieromtrent maken mij een zeer tevreden klant!
Helmie van de Kruys CoachCircle

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1