Grip op gamen

De uitdaging

Om de markt online te betreden was de behoefte een informatieve website te ontwikkelen waarin het door André geschreven boek 'Grip op gamen' en de diensten centraal staan. Er was echter één uitdaging: de boek lancering was binnen twee weken na tekenen van de opdracht, gepaste spoed was dus gewenst.

Dankzij een duidelijke afkadering en taakverdeling tussen André en Cross Internet is de deadline ruim behaald 😁!

De oplossing

Aan de hand van de briefing door André werden de stromingen binnen de website al snel duidelijk en hebben we de contentstrategie en wireframe opgezet. Hier overheen is een simplistische, maar moderne huisstijl geplaatst. Omdat het onderwerp een specialisme is heeft André de basis van de teksten aangeleverd die vervolgens door onze online marketeers voorzien is van SEO optimalisatie. Aangezien de website geheel nieuw hebben we deze aangemeld bij Google en een aantal verwijzingen gegeven zodat de autoriteit stijgt en Grip op gamen gevonden wordt binnen de zoekmachines.

Hi Google! Ik ben nieuw hier!

Om te zorgen dat de website gevonden wordt binnen Google is er basis optimalisatie gedaan. De website is aangemeld bij Google en aan de hand van geoptimaliseerde content, correcte SEO titels & beschrijvingen en een aantal vermeldingen over het internet heeft de website bestaansrecht gekregen.

G Grip op gamen |

Online informatieportaal

De website heeft een uiterst overzichtelijke structuur en is volledig gericht op het sturen van de bezoeker naar de drie stromingen: Trainingen, Maatwerk, het boek.

Middels de dynamische opbouw kunnen dieperliggende pagina geheel naar eigen wens vormgegeven worden.

Een social media koppeling zorgt voor een actuele tijdlijn van de door André gepubliceerde Facebook berichten direct op de website.

Bekijk de website
Online informatieportaal
Omdat 'Grip op Gamen' meer is dan het boek, is er vanaf nu mijn site online met alle informatie over : voorlichting, trainingen, workshops, lezingen, etc. Michael Davidson en team van Cross Internet, bedankt alweer voor de super service!
André Parren Grip op gamen

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1