Maastricht Marina

De uitdaging

In 2014 heeft Eric van Nieuwenhoven, eigenaar van vaarschool Big Easy, de jachthaven Pieters Plas in Maastricht overgenomen en omgetoverd tot het huidige Maastricht Marina. Aan Cross Internet de taak om een website te maken die de vernieuwde jachthaven op de kaart zou zetten en de doelgroep aanspreekt.

De oplossing

Een hedendaagse website die spreekt tot de verbeelding, met ruime mogelijkheid voor foto's en video's, maar ook passend is bij de doelgroep van de jachthaven. De website laat ruimte voor uitbreiding toe, een belangrijk aspect gezien de diensten van Maastricht Marina sinds 2014 jaarlijks uitbreiden.

Online reserveren

Een ligplaats in de jachthaven, een camperplaats of een bijzondere overnachting reserveren? Dat moet natuurlijk mogelijk zijn via de website. Cross Internet bedacht een snelle oplossing waarmee in één oogopslag zichtbaar is welke datums beschikbaar zijn. Door het inladen van de Google Agenda, is de beschikbaarheid meteen in beeld en perfect beheersbaar voor onze klant Eric.

Bekijk de beschikbaarheid
Online reserveren

Zelf beheren

Sommige klanten van Cross Internet willen zelf aanpassingen kunnen doorvoeren op de website. Eric is een van deze klanten. Cross Internet heeft een CMS waarmee het voor Eric gemakkelijk is om de inhoud van zijn website te bewerken. Hij kan zaken zoals nieuwe diensten, openingstijden/bereikbaarheid, foto's en video's zelf aanpassen.

Zelf beheren

Meertalige website

Een jachthaven is een internationaal gebied, zeker in een plek als Maastricht. Om ook de internationale groep te bereiken, is de website vertaald naar het Engels, Frans en Duits.

Meertalige website

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1