Moembly

De uitdaging

Terwijl het aantal zorgvragen stijgen weten we soms niet waar we zorg moeten zoeken. Want schakel je direct een bedrijf voor je zorgvraag in? Of kan je zorgvraag ook worden beantwoordt door een zorgstudente of ZZP’er met extra tijd? Jij kunt zelf beslissen!

Moembly is als zorgplatform nieuw binnen de zorgsector en wil graag haar doelgroep, zorgaanbieders en zorgvragers, goed kunnen bereiken. Het uiteindelijke doel is het verbinden van beide doelgroepen op een toegankelijke en laagdrempelige manier. Wie allemaal een zorgvraag mogen plaatsen? Iedereen! Wij verdienen namelijk allemaal de beste zorg en tijd.

Onze uitdaging is het ontwikkelen van een website die goed bij de drijfveren van Moembly past en tevens vertrouwen opwekt voor zowel vragers als aanbieders om een zorgvraag te plaatsen of contact op te nemen.

De oplossing

Dankzij een gezamenlijke sessie met de klant is de positionering van Moembly bepaald. In de opbouwfase is deze informatie door de designer verwerkt in een uniek webdesign dat past bij de wensen van de klant. Er is gekozen voor frisse, vriendelijke kleuren en voldoende contactmomenten om de drempel tot contact opnemen zo laag mogelijk te houden.

Ter ondersteuning van de online vindbaarheid is het online marktonderzoek afgestemd op branchegerelateerde termen voor beide doelgroepen. Resultaten van dit onderzoek hebben bijgedragen aan de algehele websitestructuur en invulling van de website.

Het resultaat is een overzichtelijke website waar de bezoeker gemakkelijk contact op kan nemen of zorgaanbod of zorgvragen kan bekijken. Hier is online vindbaarheid natuurlijk onmisbaar om de doelgroep te bereiken. Dit is een lopend proces dat ook na oplevering goed wordt geoptimaliseerd.

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1