OAMKB

De uitdaging

Het landelijk netwerk bestaat uit tientallen franchisevestigingen door heel Nederland en groeit voortdurend. Voor al deze OAMKB-partners is een eigen unieke website nodig om de regionale ondernemers te bereiken en helder met hun te communiceren.

De oplossing

Cross Internet leverde OAMKB meer dan 60 mobielvriendelijke websites, voorzien van een eigen e-mailadres, statistieken en inlogs voor de administratiesoftwaresystemen zoals Yuki en Exact. Elke website heeft de bekende en vertrouwde OAMKB huisstijl, maar is toch uniek. Hierdoor profiteren alle OAMKB-partners van uitstekende online vindbaarheid en passende communicatie over eigen expertises.

Supersnelle oplevering van websites

Vanwege de snelle groei van OAMKB, is een systeem nodig dat ook de snelle groei van websites faciliteert. In samenspraak met OAMKB heeft Cross Internet een systeem ontwikkeld dat eenvoudig gebruikt kan worden voor elke nieuwe franchisenemer van OAMKB. Zo hoeft een nieuwe partner nooit lang op zijn of haar website te wachten, en kunnen nieuwe websites supersnel worden opgeleverd.

Bekijk een OAMKB-partner website
Supersnelle oplevering van websites

Regionale vindbaarheid

Elke OAMKB-partner werkt in zijn of haar eigen regio. Vooral lokale vindbaarheid is daarom van belang. Cross Internet heeft voor OAMKB een strategie opgezet die ervoor zorgt dat elke partner in zijn eigen werkgebied vindbaar wordt.

Regionale vindbaarheid

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Vraag direct een gratis gesprek aan!
Uitgebreide garantie info
Wij garanderen nieuwe klanten via je website!Ontdek onze unieke niet goed = geld terug garantie Ja ik heb interesse!
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1