Vliegen en Parkeren

De uitdaging

'Gemakkelijk online vergelijken en direct bij de voordeligste aanbieder boeken'. Dit is het idee. Het moet daarnaast eenvoudig zijn om per vliegveld de aanbieders te vergelijken en direct bij de aanbieder naar keuze kunnen boeken. Om over de hele wereld aanbod te hebben dient er een combinatie van verschillende API's van derden gemaakt te worden.

De oplossing

Om de parkeeraanbieders op de website te krijgen dient er eerst een aanbod geïmporteerd te worden. Om een zo divers mogelijk aanbod te krijgen heeft Vliegen en Parkeren samengewerkt met verschillende partijen die hun API's beschikbaar stellen om alle informatie omtrent de parkeeraanbieders te importeren. Daarnaast zijn er ook verschillende betaalmogelijkheden via deze partijen aangeboden.

Middels ons op maat gemaakt systeem worden alle aanbieders vanuit verschillende API's geïmporteerd en deze worden via ons CMS samengevoegd tot één geheel. Dit zorgt voor een erg uitgebreid aanbod bij vliegvelden over de hele wereld.

De bezoekers van de website kunnen gemakkelijk filteren op hun voorkeuren en direct bij de parkeeraanbieder boeken. Nadat de bezoeker terug is van vakantie krijgt deze automatisch een e-mail waarin gevraagd wordt zijn/haar ervaring met de parkeerplaats te delen.

Hierdoor vindt de bezoeker alles rondom het parkeren bij vliegvelden & de ervaringen van andere onder één dak.
Behaalde resultaten
12 +
Verschillende talen
1000 +
Parkeer aanbieders
40 +
Vliegvelden

Meerdere API's & talen

Door het aanbod van verschillende partijen te combineren heeft Vliegen en Parkeren een uitgebreid mondiaal aanbod. Daarnaast bieden ze hun diensten in verschillende talen aan, waardoor bezoekers in hun eigen taal geholpen kunnen worden.

Meerdere API's & talen
Cross verzorgt inmiddels alweer een dikke 3 jaar de website van Vliegen en Parkeren en naar grote tevredenheid. Een gevarieerd team met deskundige mensen die op elk moment van de dag tijd voor je kunnen maken en waar je zo binnen kunt wandelen. De 5 sterren meer dan waard!
Jeroen van den Eerenbeemt Vliegenenparkeren.nl

Plan een gratis en vrijblijvende intake

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie.

Gratis consult
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1