We zijn blij dat je weer terug bent bij
Cross Internet

Doordat je al eens op onze website bent geweest, hebben je met een slimme banner weer terug laten keren. Dit wordt remarketing genoemd en kan ook voor jouw organisatie voor meer klanten zorgen.

Meer informatie
Wat is remarketing?

Remarketing is een vorm van online marketing, waarbij je websitebezoekers die je website hebben verlaten weer probeert terug te halen. Dit is een techniek binnen online marketing die zich richt op het enorme percentage websitebezoekers die je website verlaten zonder een conversie te plegen.

Website bezoeker
Jouw website
Website bezoeker vertrekt
Jouw advertentie op andere sites

Website bezoeker keert terug naar jouw website, verhoog de kans op conversie.

Wat betekent dit voor mijn organisatie?

Remarketing, als onderdeel van een goede online marketingstrategie, kan er voor zorgen dat je aanzienlijk meer klanten krijgt. Online marketing is dan ook de beste vriend van menig ondernemer die graag veel klanten wilt.

Ook meer klanten
voor je organisatie?
Dat kan!

Wij hebben een handige whitepaper geschreven voor ondernemers die meer willen leren over online marketing. Deze zit boordevol met waardevolle informatie en tips voor je organisatie De whitepaper is tijdelijk helemaal gratis te downloaden en is je eerste stap op weg naar een organisatie die online succesvol is.

Gratis whitepaper

Met deze whitepaper leer je onder andere:

Het effect van online marketing op je organisatie. Wat voor soort zoekwoorden er zijn en hoe je die gebruikt. Waarom een goede website enorm belangrijk is. Wat linkbuilding is en waarom dit waardevol is Wat het adverteren binnen een zoekmachine is Hoe belangrijk social media is voor een organisatie.

Nog niet overtuigd? Klik hier voor meer informatie over de gratis whitepaper

Cross Internet is een fullservice internetmarketingbureau met één doel:
ondernemers online succesvol maken.