SEO kosten

Ons doel is om optimaal resultaat uit uw SEO budget te halen. Met het efficiënt toepassen van onze diepgaande SEO kennis onderscheiden wij ons (en u!) van de massa.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Kosten van SEO

Zoekmachine optimalisatie, oftewel search engine optimization, zorgt ervoor dat bezoekers uw website weten te vinden via zoekmachines. We kunnen u garanderen dat de SEO kosten het absoluut waard zijn, want zonder deze inspanningen kan uw website vrijwel onmogelijk bovenaan in de zoekresultaten terechtkomen. Vergeet dus niet om een gedeelte van uw webbudget te reserveren voor zoekmachine optimalisatie. Het is echt een investering in uw online bedrijf, aangezien de SEO kosten zich beslist terugverdienen.

5 redenen waarom de SEO kosten het waard zijn

SEO kosten zijn het zeker waard. 5 redenen waarom dit zo is:

  1. Uw website en/of webwinkel duikt door SEO hoger op in de zoekresultaten van Google. Dit betekent meer bezoekers en meer kans op conversie.

  2. Investeringen in uw website hebben effect. Die perfect ontworpen website, de handige informatie en natuurlijk uw producten en diensten worden pas gezien door bezoekers wanneer ze daadwerkelijk op uw website zitten. Dat wordt bereikt middels SEO.

  3. U kunt heel gericht uw doelgroep aanspreken. Met SEO wordt gekozen voor een tone of voice die uw doelgroep aanspreekt en zoektermen waarop uw specifieke doelgroep zoekt. Uw doelgroep kan nog zo specifiek zijn, met goede SEO kunt u deze bereiken.

  4. Uw bezoekersaantal blijft hoog. SEO is een investering, blijkt uit onderzoeken. De organische zoekresultaten zijn resultaten die met SEO worden verwezenlijkt in plaats van met advertenties. Uit onderzoek blijkt dat deze voor blijvend hoge bezoekersaantallen zorgen, mits de zoekmachine optimalisatie goed wordt bijgehouden.

  5. SEO kosten zijn lager dan advertentiekosten. Met advertenties verwezenlijkt u sowieso alleen een tijdelijke piek in uw bezoekersaantallen. Advertentiekosten zijn bovendien veel hoger dan SEO prijzen. Wat heeft u liever?

Efficiënt toepassen van kennis

Over het algemeen zijn zoekmachine optimalisatie kosten bij elk bureau nagenoeg gelijk. Waar Cross Internet zich in onderscheidt, is het efficiënt toepassen van de diepgaande kennis waarover we beschikken. Op deze wijze werken efficiënt naar het online succes van onze klanten toe. Het doel is om met zo laag mogelijke SEO kosten een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Bent u overtuigd, dan kunt u de SEO kosten verhogen om nog meer resultaten te behalen. Wij begeleiden u hier graag bij.

Vraag een offerte op maat aan

Bij Cross Internet werken we met scherpe uurtarieven en voordelige SEO-pakketten. Neem contact op voor een offerte op maat!

CITAVERDE

CITAVERDE biedt opleidingen gericht op de innovatieve groene sector voor het VMBO, MBO en aan de hand van bedrijfsopleidingen. Wat CITAVERDE uniek maakt ten opzichte van de concurrenten is de juiste balans tussen kwalitatief goed onderwijs en een uiterst persoonlijke sfeer.

Bekijk deze case
Mark Daamen Ferocia B.V.

" Over onze samenwerking : Website ziet er echt goed uit. Mooie vorming en een professionele uitstraling wat onze doelgroep aanspreekt. Maar wellicht nog belangrijker; Cross Interne... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap