Inhoud In dit artikel

SEO scan

Heb je jouw website SEO geoptimaliseerd, maar ben je benieuwd naar de resultaten en het daadwerkelijke succes hiervan? Overweeg dan een SEO scan. Een dusdanige website scan zorgt ervoor dat je compleet inzichtelijk krijgt in hoeverre jouw website optimaal SEO sterk is. Cross Internet helpt je graag verder in de uitvoering van een complete scan.

Profiteer van verbeterpunten

Een van de voornaamste redenen om te kiezen voor een SEO scan is om inzicht te krijgen in welke verbeterpunten er zoal zijn voor jouw website. Op basis van een website scan kan ervoor gezorgd worden dat je tekst en uitleg krijgt die je vervolgens kunt doorvoeren op jouw website. Een SEO scan kan worden onderverdeeld in verschillende punten:

  • Autoriteit
    De content die op jouw website staat zal zorgvuldig gecontroleerd worden op autoriteit. Deze autoriteit wordt bepaald op basis van inkomende links en de kwaliteit hiervan.
  • Content
    Door middel van de scan wordt jouw website beoordeeld op onderdelen die Google essentieel vindt voor een goede website. Denk hierbij aan het gebruik van zoekwoorden en het gebruik van content op de website. Op basis van deze onderdelen zal een rapport worden opgesteld met mogelijke alternatieven en (potentieel) nieuwe zoekwoorden.
  • Techniek
    De SEO scan zal ook stilstaan bij de techniek die voor jouw website is gebruikt. Op deze manier krijg je duidelijk hoe Google jouw website indexeert. Ook kun je hierdoor positief inspelen op het bezoekgedrag op je website. Ook wordt er gekeken naar websitesnelheid, codes en scripts.

Hoger in Google? Raadpleeg onze seo scan

Om een website op SEO te controleren zijn er diverse stappen die genomen kunnen worden. Deze stappen hebben als doel om uiteindelijk hoger in Google te komen. Zodra je met jouw website hoger in de rankings van Google weet te komen, neemt de kans op conversies en bezoekers op je website sterk toe. Door middel van een succesvolle website scan van Cross Internet kun jij met jouw onderneming ervoor zorgen dat je hoog in Google terechtkomt. Bespreek het doel van je website en wij doen de rest!

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 13 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )