Inhoud In dit artikel

SEO

Hoe beter de vindbaarheid van je website, hoe meer bezoekers je zult genereren. De toename van bezoek aan je website leidt vervolgens weer tot een grotere kans op omzet. Er zijn diverse manieren om de vindbaarheid van je site te verbeteren. Denk aan het plaatsen van links op andere sites, het gebruik van social media, advertenties en de meest belangrijke 'organische zoekresultaten' bij populaire zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Hoe hoger je website daar in een lijst met zoekresultaten naar voren komt, hoe groter de kans dat de zoeker op de link naar jouw website klikt. Wij vertellen je graag alles over SEO: Search Engine Optimalisation.

Beïnvloed je positie

De positie die jouw website op die lijst met zoekresultaten inneemt is met de juiste kennis bijna altijd te beïnvloeden. De meest aannemelijke manier om dit te kunnen realiseren is door gebruik te maken van een goed werkende website. Een site die het op ieder aspect verdient om bovenaan te verschijnen bij de zoekresultaten. Dit wordt onder andere bepaald op basis van zaken als: snelheid, gebruiksvriendelijkheid en de content. Hierbij geldt dat met name de content van groot belang is. De content van je website bepaalt namelijk grotendeels de kwaliteit van je website. Hoe beter de content is ingedeeld, hoe hoger je zult verschijnen in de zoekresultaten bij zoekmachines.

Wat is SEO?

Dit is het gedeelte waar SEO van zich laat horen. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Hiertoe behoren diverse maatregelen die allemaal het gezamenlijke doel hebben om jouw website zo hoog mogelijk in de lijst met zoekresultaten van relevante zoekmachines te krijgen. Door gebruik te maken van Search Engine Optimalisation gerelateerde content wordt je website veel beter vindbaar voor je publiek. Dit dient uiteindelijk te realiseren in een toename van het aantal contactmomenten.

Duur van het project

SEO projecten hebben geen vaste tijdsduur. Als het doel van dit project is gehaald zal er een overweging moeten worden gemaakt of de Search Engine Optimalisatie in wellicht meer beperkte en meer gerichte vorm een vervolg zal moeten krijgen. Dit met als doel om te voorkomen dat de website weer wegzakt in de zoekresultaten. Google wijzigt met regelmaat haar algoritmes met als gevolg dat de posities van websites opnieuw bepaald worden. Daarnaast zit ook de concurrentie niet stil. Hierdoor bestaat de kans dat zij middels hun SEO activiteiten een negatieve invloed uitoefenen op de posities van jouw website. Uitzonderingen daargelaten is een duurzame en effectieve SEO met ook succes voor de langere termijn een kwestie van lange adem, waarbij in veel gevallen al snel moet worden gedacht aan een tijdsperiode van minimaal 6 maanden tot 1 jaar en in sommige gevallen zelfs langer.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 13 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )