Virtuele rondleiding van uw bedrijf

Wist u dat u uw publiek virtueel kunt laten rondlopen door uw bedrijf op Google Maps? Maak online een flitsende indruk!

 

Bekijk ons portfolioDirect contact

Vindbaarheid vergroten met virtuele rondleiding

Een virtuele tour maken is een unieke manier om uw bedrijf extra in de schijnwerpers te zetten. Het heeft 5 belangrijke voordelen.

#1 Opvallen

Google is de nummer 1 zoekmachine voor zowel landelijke als lokale zoekopdrachten. (Bron: Google.com) Uw bedrijf valt in de zoekmachine meer op met de virtuele tour. Wanneer er naar u gezocht wordt via Google, verschijnt u met een virtuele rondleiding helemaal bovenaan. Uw virtuele tour wordt ook direct zichtbaar. Wordt er gezocht via Google Maps? Dan springt uw bedrijf eveneens direct in het oog. U krijgt een 'vlaggetje' op de kaart en informatie over uw bedrijf, inclusief uw virtuele tour, wordt links zichtbaar.

#2 Vertrouwen creëren

Door een virtuele tour maken, krijgen zoekers op het web de mogelijkheid om bij u binnen te kijken. Ze kunnen met de virtuele tour 'rondlopen' door uw bedrijf. De 360º foto's laten alle hoeken van ruimtes zien en met de muis kunnen bezoekers verder klikken om zich in de virtuele ruimte te verplaatsen. Of u nu een restaurant, een hotel of een winkel heeft: de mogelijkheid om op afstand binnen te kunnen kijken, schept vertrouwen. Uit onderzoek blijkt dan ook dat bezoekers dubbel zo snel kiezen voor een bedrijf met een virtuele tour dan voor een bedrijf dat geen virtuele tour heeft.

#3 U wordt onthouden

Doordat een bezoeker bij u binnen kan kijken, heeft hij of zij een heel duidelijk beeld van uw bedrijf. Een virtuele tour prikkelt de aandacht, waardoor alles scherp en bewust wordt opgenomen. Dit maakt het makkelijker om uw bedrijf te onthouden. Met een virtuele rondleiding maken kunt u dus ervoor zorgen dat uw bedrijf goed in gedachten van klanten 'blijft hangen' en uw klantkring hierdoor toeneemt.

#4 De interesse in uw bedrijf stijgt

Door de virtuele rondleiding blijkt dat u betrouwbaar bent. De online zoeker weet wat hij of zij bij u kan verwachten. Door dit vertrouwen zijn mensen meer geneigd bij u te reserveren, langs te komen of contact met u op te zoeken. Eigenlijk lijkt het door de virtuele tour alsof klanten al bij u geweest zijn. Potentiële klanten tussen 18 en 34 jaar zijn zelfs 130% meer geneigd bij u te boeken als u ervoor heeft gekozen om een virtuele rondleiding te maken. (Bron: Google)

#5 U verhoogt uw omzet

Meer vertrouwen en uw bedrijfsbeeld, gegrift in het geheugen van een potentiële klant: het zorgt voor meer klantcontact en meer aankopen. Kiest u om een virtuele tour te maken, dan kiest u er dus voor om op heel eenvoudige wijze uw omzet te verhogen.

Hoe kunt u een virtuele rondleiding maken?

Om een virtuele rondleiding te maken vereist Google vertrouwde fotografen. Alleen wanneer topkwaliteit foto's worden aangeleverd, wordt de virtuele tour geaccepteerd en online getoond door Google. Wilt u virtuele rondleiding maken om uw online vindbaarheid te verbeteren en omzetten te verhogen? Neem contact op met Cross Internet voor 360º fotobeelden door onze fotograaf.

Ninni Vi

Na oprichting in 2006 heeft Ninni Vi een stevige naamsbekendheid opgebouwd. Door een bewuste selectie van retailers in te zetten is het merk een ware hype geworden.

Bekijk deze case
Jeroen van den Eerenbeemt Vliegenenparkeren.nl

" We werken nu 3 jaar samen met Cross Internet en zijn zeer tevreden met het werk dat ze verrichten voor ons!... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap