Onze diensten

Met een optimale online zichtbaarheid en conversie als doel voor al onze klanten, presenteren wij u het uitgebreide dienstenaanbod dat dit kan bewerkstelligen.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Diensten

Online communicatie heeft als doel om de bezoeker op de juiste (online) plek te krijgen. Middels het effectief inzetten van verschillende tools ontvangt de doelgroep de juiste informatie op het juiste moment.

Cross Internet biedt een breed scala aan diverse marketinginstrumenten die helpen uw bedrijf onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Afhankelijk van uw doelen creëren wij een optimale marketingmix van deze tools. Wat het uiteindelijke doel van uw bedrijf ook is: relevantie is het sleutelwoord. We denken met u mee over strategische locaties om uw online communicatie te uiten, alsook over treffende zoekwoorden en aantrekkelijke incentives.

Om u zo goed mogelijk bij te staan in het voorzien van de online communicatie van uw bedrijf, maken we gebruik van een optimale combinatie van hoofdzakelijk de onderstaande marketinginstrumenten.

Wat we doen

Online marketing

Webdevelopment

Webdesign 

Inzichtelijk en efficiënt

Online marketing is een stuk effectiever dan traditionele marketing. Dit komt doordat we de inhoud van uw boodschap veel gerichter kunnen uitzetten. Het realiseren van uw doelstellingen wordt hierdoor een stuk efficiënter, waardoor u minder budget nodig heeft om een groot en relevant bereik te realiseren. Door vooraf de belangrijkste pijlers te bepalen, maken wij de activiteiten ook 100% meetbaar. Hierdoor kunnen we de resultaten nauwkeurig evalueren en campagnes elk moment bijsturen.

Optimaal bereik en maximaal rendement

We zorgen voor een optimaal bereik en stemmen de boodschap perfect af op uw doelgroep. Op deze wijze realiseren we maximaal rendement waarmee we u helpen om uw online doelstellingen effectief en efficiënt te behalen.

NieuwKans

NieuwKans informeert en ontzorgd zowel werkgever als werknemer in de mogelijkheden die duurzame inzetbaarheid biedt. Omdat elk mens en organisatie uniek is, ademt NieuwKans een gezonde dosis persoonlijke aanpak en maatwerk. Een filosofie die hand in hand gaat met ons!

Bekijk deze case
Robert Zegveld Loods 37

" Via via kwam ik terecht bij Cross Internet en had veel positieve reacties gehad over dat bedrijf. Ik heb toen contact opgenomen omdat ik problemen had met mijn website. site was ni... "

Bekijk alle klantreacties
Virtuele rondleiding maken Internet marketing Inbound marketing: meer leads en klanten
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2018 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Sitemap