Affiliate marketing

Andere websites genereren leads en sales voor u, en u betaalt alleen als het ú iets oplevert! Klinkt als een goede deal, toch?

Bekijk ons portfolioDirect contact

Affiliate marketing

Wanneer u een website of webwinkel heeft, dan kunt u deze op veel manieren online onder de aandacht brengen. Het is echter lastig om de gehele doelgroep met potentiële klanten te bereiken met slechts één shop of website. Op dit gebied kan affiliate marketing voor een significante verbetering zorgen. Dit houdt in dat uw website of webshop wordt gepromoot door externe websites, die vervolgens leads en/of sales voor u genereren op no cure, no pay basis.

Er zijn talloze relevante websites, blogs en andere webconcepten zoals prijsvergelijkers die enorme bezoekersaantallen hebben. U kunt daar tegen relatief lage kosten op meeliften.

Affiliate marketing

De voordelen van affiliate marketing

Hét grote voordeel van affiliate marketing is het no cure, no pay principe. U betaalt namelijk commissie aan de website op basis van de gegenereerde leads en/of sales, dus het kost u alleen geld wanneer het u geld oplevert. Daarnaast zult u op tal van websites worden getoond, wat uw naamsbekendheid alleen maar ten goede komt. Indien gewenst kunt u zelf beslissen op welke websites u wel en niet getoond wordt, zodat u het bedrijfsimago kunt bewaken.

Wij richten uw campagne in van A tot Z

Cross Internet werkt samen met het affiliate netwerk van uw keuze. Wij kunnen u hier uiteraard ook in adviseren. We kunnen u verder bijstaan in het opzetten van een affiliate marketing campagne, het onderhouden en bijsturen van deze campagne en tevens kunnen we al het grafische materiaal verzorgen dat externe websites kunnen gebruiken om u te promoten.

Maak van de bezoeker een klant

Affiliate marketing heeft pas nut op het moment dat een bezoeker ook daadwerkelijk een klant wordt. Wij zorgen niet alleen dat uw affiliate campagne helemaal wordt ingericht, maar ook dat de website hier optimaal op aansluit om een zo hoog mogelijke conversie te genereren.

Bent u benieuwd of affiliate marketing een effectieve marketing tool voor u kan zijn? Maak een afspraak en laat u vrijblijvend adviseren.

De Bloois Vastgoed

De Bloois Vastgoed biedt full service dienstverlening voor beleggers die gei╠łnteresseerd zijn in vastgoed. De ruime kennis & ervaring bij het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed vormt de succesformule tot een goed renderend beleggingspand. Het werkgebied vormt zich rondom Delft, Den Haag en Rotterdam.

Bekijk deze case
Arlette van Geleuken MarGel

" Heel tevreden met het eindresultaat. Fijne en duidelijke samenwerking. De website is overzichtelijk ingedeeld en vooral heel mooi!!... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap