Home  Wat we doen   Online marketing   E mail marketing  Onze specialiteiten

briefpost, maar dan digitaal

E-mail marketing.

Een van de meest gebruikte manieren van communicatie effectief inzetten om sales, leads en klanten te genereren.

E-mail marketing

E-mail is tegenwoordig een van de meest gebruikte manieren om te communiceren, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Het zou dus mooi zijn wanneer je dit communicatiemiddel kan inzetten als advertentiemiddel. Dat kan middels e-mail marketing. Wellicht is de nieuwsbrief via e-mail bij je bekend? Dit is één van de meest populaire toepassingen van e-mail marketing, maar e-mail marketing gaat veel verder dan dat.

Méér omzet door e-mail marketing

Een nieuwsbrief kan natuurlijk naar het gehele klantenbestand worden gestuurd. Hier zal vervolgens een x-percentage aan kliks en uiteindelijk sales uit voortkomen. Het is echter mogelijk om zeer gericht nieuwsbrieven te versturen. Stel je voor dat iemand al vier keer jouw website heeft bezocht op afzonderlijke dagen. Deze persoon is waarschijnlijk geïnteresseerd in jouw product of dienst, maar iets houdt hem tegen om de knoop door te hakken. Het zou in dit geval mooi zijn wanneer je deze persoon gericht kunt targeten met bijvoorbeeld een kortingscode om hem of haar over de streep te trekken. Op deze wijze kan e-mail marketing worden ingezet om een potentiële klant te veranderen in een daadwerkelijke klant.

Terugkomende klanten door een gerichte nieuwsbrief

Een klant is mooi, maar een klant die terugkomt en nogmaals een dienst of product bij je afneemt is natuurlijk beter. Met e-mail marketing is het daarom ook mogelijk om een klant om te zetten in een repeated customer. Door op de juiste momenten een gerichte nieuwsbrief uit te sturen, kun je zorgen voor nóg een sale, bijvoorbeeld wanneer je weet dat een product bijna op is, onderhoud vereist of vervangen moet worden.

Doelen bereiken met Cross Internet

Zoals je ziet is e-mail marketing als zeer effectief marketingmiddel in te zetten. Je kunt er niet alleen omzet mee genereren, maar ook terugkerende klanten mee creëren. Cross Internet kan in samenspraak doelen opstellen en vervolgens de hele e-mail marketing campagne instellen. Ook zorgen we voor een aantrekkelijk design van de e-mailnieuwsbrief, dat uiteraard aansluit bij jouw huisstijl. Het doel? Optimale conversie!

Interesse? Neem contact met ons op. We komen graag alles met je bespreken.

Gratis consult

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Hypothekersunie B.V. Pascal Vrijenhoek & Renske Henderikx Het resultaat van de website ziet er top uit. De zeer professionele en leuke manier waarmee jullie ons op weghelpen met de website en alle omliggende randzaken zoals mail, pc en huisstijl weten jullie op een goede manier neer te zetten. Aanrader voor andere geïnteresseerden!
Just Hair Jan Waals Recent hebben wij de website van www.justhair.nl laten aanpassen, dit was veel werk bovendien moest de site ook beter geschikt gemaakt worden voor Google en is de gehele stijl aangepast aan de twee afzonderlijke site resp. voor mannen: https://www.justhair.nl/trendy-haarwerk-voor-mannen/ en voor vrouwen: https://www.justhair.nl/stijlvolle-haarwerken-voor-vrouwen/ De samenwerking met de medewerkers Willem Kraus, Carlijn Seerder en Michael Davidson is zeer goed bevallen het zijn echt mensen die goed meedenken en ter zake deskundig zijn
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )