E-mail marketing

Een van de meest gebruikte manieren van communicatie effectief inzetten om sales, leads en klanten te genereren.

Bekijk ons portfolioDirect contact

E-mail marketing

E-mail is tegenwoordig een van de meest gebruikte manieren om te communiceren, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Het zou dus mooi zijn wanneer u dit communicatiemiddel kan inzetten als advertentiemiddel. Dat kan middels e-mail marketing. Wellicht is de nieuwsbrief via e-mail bij u bekend? Dit is één van de meest populaire toepassingen van e-mail marketing, maar e-mail marketing gaat veel verder dan dat.

Méér omzet door e-mail marketing

Een nieuwsbrief kan natuurlijk naar het gehele klantenbestand worden gestuurd. Hier zal vervolgens een x-percentage aan kliks en uiteindelijk sales uit voortkomen. Het is echter mogelijk om zeer gericht nieuwsbrieven te versturen. Stelt u zich voor dat iemand al vier keer uw website heeft bezocht op afzonderlijke dagen. Deze persoon is waarschijnlijk geïnteresseerd in uw product of dienst, maar iets houdt hem tegen om de knoop door te hakken. Het zou in dit geval mooi zijn wanneer u deze persoon gericht kunt targeten met bijvoorbeeld een kortingscode om hem of haar over de streep te trekken. Op deze wijze kan e-mail marketing worden ingezet om een potentiële klant te veranderen in een daadwerkelijke klant.

Terugkomende klanten door een gerichte nieuwsbrief

Een klant is mooi, maar een klant die terugkomt en nogmaals een dienst of product bij u afneemt is natuurlijk beter. Met e-mail marketing is het daarom ook mogelijk om een klant om te zetten in een repeated customer. Door op de juiste momenten een gerichte nieuwsbrief uit te sturen, kunt u zorgen voor nóg een sale, bijvoorbeeld wanneer u weet dat een product bijna op is, onderhoud vereist of vervangen moet worden.

Doelen bereiken met Cross Internet

Zoals u ziet is e-mail marketing als zeer effectief marketingmiddel in te zetten. U kunt er niet alleen omzet mee genereren, maar ook terugkerende klanten mee creëren. Cross Internet kan in samenspraak met u doelen opstellen en vervolgens de hele e-mail marketing campagne instellen. Ook zorgen we voor een aantrekkelijk design van de e-mailnieuwsbrief, dat uiteraard aansluit bij uw huisstijl. Het doel? Optimale conversie!

Interesse? Neem contact met ons op. We komen graag alles met u bespreken.

Brugman Traprenovatie

Brugman Traprenovatie staat al 10 jaar garant voor hoogwaardige traprenovaties. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, een scherp oog voor detail en passie voor vakmanschap en persoonlijke aanpak onderscheiden ze zich in een zeer concurrerende markt.

Bekijk deze case
Tom Gielis Garage Tom Gielis

" Meedenkend & mooi eindresultaat, contact over en weer goed. Kortom zeer tevreden over de gang van zaken.... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap