Een krachtige online positionering

Uw bedrijf op de juiste wijze online postioneren en daarmee verankeren in het uitdagende online business landschap.

Bekijk ons portfolioDirect contact

In een voortdurend veranderende samenleving is het voor bedrijven ontzettend belangrijk om een goede core te hebben. Het is cruciaal om te weten waar u precies staat in het uitdagende business landschap. Wellicht heeft u uw positionering al goed op orde, maar daarbij komt ook nog een online positionering. Welke plek gaat uw website of webshop online innemen? Wie zijn uw concurrenten? Wie en waar is uw online doelgroep en wat worden de online doelen? Kortom: een groot aantal vragen die beantwoord moeten worden om succesvol online te kunnen ondernemen. Cross Internet kan u daarbij van dienst zijn. 

Het vormgeven van een online positionering is namelijk onze core business. Om online succes te behalen, gaan wij structureel te werk om antwoorden te krijgen op belangrijke vragen. Op basis hiervan kunnen we een soort online blue print maken. Dit wordt de basis van de gehele online strategie. 

Online positionering sessie

Wij kijken bij een online positionering zowel naar uw bedrijf als de doelgroep. Natuurlijk vormt de kern van uw bedrijf de basis, maar daarnaast gaan we dus diep in op uw klant. Wie is dit, waar is deze te vinden en hoe kunnen we deze bereiken? Door alle gegevens te combineren, zorgen we ervoor dat u zich goed kunt positioneren en zodoende de markt optimaal kunt bedienen. Het proces gaat als volgt in zijn werk:

Vragenlijst en briefing

U begint met het invullen van een vragenlijst. Hierin worden zaken gevraagd als: wat is uw core business, wie zijn naar uw mening uw top concurrenten, welke websites van uw concurrenten vindt u goed, etc. 

Oriënterend gesprek 

Vervolgens maken we een afspraak om samen rond de tafel te gaan. Zo maken we kennis met u en uw onderneming. Daarnaast zullen we de vragenlijst behandelen en - waar nodig - uitbreiden met extra informatie. 
Nu gaan wij voor u aan de slag: we doen onderzoek naar de markt waarin u zich bevindt, alsook uw website, doelgroep en concurrenten. 

Uitgebreide strategische brainstormsessie 

Vervolgens maken we de afspraak voor een uitgebreide strategisch sessie waarin wij samen met u de bevindingen gaan bespreken. Zo gaan we de échte kern en het bestaansrecht van uw bedrijf beschrijven. Uw doelstellingen en doelgroep zijn een belangrijk onderdeel.

Strategisch plan opstellen 

Aan de hand van de brainstorm wordt de positionering vastgelegd in een praktijkgericht, strategisch plan zodat u uw bedrijf kunt verankeren in het snel bewegende online landschap. Zie dit plan als een blue print, waarmee u uw online doelstellingen kunt behalen. Zo kijken we welke communicatiemiddelen en tools het beste passen bij uw bedrijf en doelstellingen. Tevens 

Plan uw gratis en vrijblijvende intake

Bent u benieuwd wat Cross Internet voor u kan betekenen? Neem contact op en plan een gratis en vrijblijvende intake sessie. 

Totaandedeur.nl

Onverwacht tijdens een feestje zonder drank of versnaperingen? Totaandedeur.nl levert in het weekend 's avonds en 's nachts drank, chips en andere diverse artikelen direct thuis.

Bekijk deze case
Thijs Arits Arits Haarstudio

" Duidelijk internetexperts. Ze weten hier online alles lijkt het. Proactief en werkend naar eindresultaat zie arits.nl voor het mooie resultaat.... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap