SEO scan - volledig op maat

Een door mensen uitgevoerde SEO scan zorgt voor een gedetailleerd rapport met verbeterpunten waar u écht iets aan heeft!

Bekijk ons portfolioDirect contact

Als ondernemer / werknemer kijkt u altijd subjectief naar uw eigen bedrijfswebsite. In uw ogen staat alles op de juiste plaats en is het allemaal duidelijk wat er op uw website te vinden is. Wilt u weten dat dit ook geldt voor bezoekers die mogelijk voor het eerst op uw website terechtkomen en gericht op zoek zijn naar een product, dienst of informatie? Dat kunnen de online specialisten van Cross Internet voor u uitzoeken. Wij kijken namelijk objectief naar een website. We weten waaraan een website moet voldoen om voor conversie te zorgen en weten welke wijzigingen nodig zijn om het aantal bezoekers en de conversie te verhogen.

Wat analyseert onze SEO-scan?

Allereerst voeren we bij onze SEO-scan een nulmeting uit. De nulmeting toont onder meer hoe uw website nu in zoekmachines scoort, op basis van welke zoekwoorden. Na de nulmeting gaan we aan de slag om uw website uitvoerig te analyseren. Zo zijn het design en de functionaliteit belangrijk, maar zijn zeker de gebruiksvriendelijkheid en mobiele vriendelijkheid van uw website zeer belangrijk om goed te scoren in Google én bij bezoekers. Tot slot zullen we tot in detail kijken of uw webpagina's goed zijn ingericht. Bevat de website een goede structuur, die tevens belangrijk is voor SEO? Voldoen de webpagina's aan de eisen van Google en bevatten ze tevens goede content en een goede navigatie om voor de juiste conversies te zorgen?

Het resultaat: een plan op maat

Aan de hand van onze website-analyse, oftewel onze SEO-scan, brengen we een objectief en gedetailleerd rapport aan u uit. Dit rapport bevat uitgebreide informatie over hoe uw website ervoor staat. Pluspunten komen aan bod en daarnaast besteden we ruimschoots aandacht aan verbeterpunten. Punten die op uw website nog niet goed zijn doorgevoerd, zijn immers wel te integreren. Denk bijvoorbeeld aan: een campagne voor relevante zoekwoorden, een verbetering van de website lay-out, eenvoudige tools om uw websitebezoeken te analyseren, en manieren om bij uw doelgroep engagement te creëren. We geven u advies over hoe u efficiënt en effectief uw website of webwinkel kunt verbeteren. We leggen uit waarom een verbeterpunt noodzakelijk is en wat het u kan opleveren. Hieruit volgt een persoonlijk plan op maat, dat u stap voor stap laat zien wat u op welke wijzen kunt doen om beter te scoren op het web, bij uw bezoekers en bij uw klanten. Uw website is uw visitekaartje. Tegenwoordig is het een onmisbaar en tevens zeer krachtig bedrijfsmiddel. Daar kunt u altijd meer uithalen!

Vraag een SEO website scan aan

Wilt u weten hoe uw website scoort en hoe u uw website nog mooier, functioneler en prikkelender kunt maken? Vraag de SEO-scan van Cross Internet aan.

Vliegen en Parkeren

Gaat u vliegen en zoekt u nog een parkeerplaats nabij het vliegveld? Vliegen en Parkeren biedt snel overzicht van de beschikbare parkeerplaatsen bij diverse luchthavens in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. En het gemakkelijke is, u kunt direct online boeken tegen de laagste prijs!

Bekijk deze case
Thijs Arits Arits Haarstudio

" Duidelijk internetexperts. Ze weten hier online alles lijkt het. Proactief en werkend naar eindresultaat zie arits.nl voor het mooie resultaat.... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap