Home  Wat we doen   Strategie advies   Seo scan  Onze specialiteiten

Check, Check, dubbelcheck

SEO scan - volledig op maat.

Een door mensen uitgevoerde SEO scan zorgt voor een gedetailleerd rapport met verbeterpunten waar je écht iets aan hebt!

Als ondernemer / werknemer kijk je altijd subjectief naar je eigen bedrijfswebsite. In jouw ogen staat alles op de juiste plaats en is het allemaal duidelijk wat er op de website te vinden is. Wil je weten of dit ook geldt voor bezoekers die mogelijk voor het eerst op jouw website terechtkomen en gericht op zoek zijn naar een product, dienst of informatie? Dat kunnen de online specialisten van Cross Internet voor je uitzoeken. Wij kijken namelijk objectief naar een website. We weten waaraan een website moet voldoen om voor conversie te zorgen en weten welke wijzigingen nodig zijn om het aantal bezoekers en de conversie te verhogen.

Wat analyseert onze SEO-scan?

Allereerst voeren we bij onze SEO-scan een nulmeting uit. De nulmeting toont onder meer hoe de website nu in zoekmachines scoort, op basis van welke zoekwoorden. Na de nulmeting gaan we aan de slag om jouw website uitvoerig te analyseren. Zo zijn het design en de functionaliteit belangrijk, maar zijn zeker de gebruiksvriendelijkheid en mobiele vriendelijkheid van de website zeer belangrijk om goed te scoren in Google én bij bezoekers. Tot slot zullen we tot in detail kijken of jouw webpagina's goed zijn ingericht. Bevat de website een goede structuur, die tevens belangrijk is voor SEO? Voldoen de webpagina's aan de eisen van Google en bevatten ze tevens goede content en een goede navigatie om voor de juiste conversies te zorgen?

Het resultaat: een plan op maat

Aan de hand van onze website-analyse, oftewel onze SEO-scan, brengen we een objectief en gedetailleerd rapport aan je uit. Dit rapport bevat uitgebreide informatie over hoe de website ervoor staat. Pluspunten komen aan bod en daarnaast besteden we ruimschoots aandacht aan verbeterpunten. Punten die op jouw website nog niet goed zijn doorgevoerd, zijn immers wel te integreren. Denk bijvoorbeeld aan: een campagne voor relevante zoekwoorden, een verbetering van de website lay-out, eenvoudige tools om je websitebezoeken te analyseren, en manieren om bij jouw doelgroep engagement te creëren. We geven je advies over hoe je efficiënt en effectief jouw website of webwinkel kunt verbeteren. We leggen uit waarom een verbeterpunt noodzakelijk is en wat het kan opleveren. Hieruit volgt een persoonlijk plan op maat, dat je stap voor stap laat zien wat je op welke wijzen kunt doen om beter te scoren op het web, bij bezoekers en bij klanten. Jouw website is een visitekaartje. Tegenwoordig is het een onmisbaar en tevens zeer krachtig bedrijfsmiddel. Daar kun je altijd meer uithalen!

Vraag een SEO website scan aan

Wil je weten hoe jouw website scoort en hoe je jouw website nog mooier, functioneler en prikkelender kunt maken? Vraag de SEO-scan van Cross Internet aan.

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Rob Papen Inspiration Soundware Rob Papen De samenwerking verloopt uitermate goed met Cross. Ook de tips voor optimale samenwerking werpen zijn vruchten af. Ik probeer nu zelf ook zoveel mogelijk gestructureerd te werken bij nieuwe wensen en zo duidelijk mogelijk te zijn. Als er toch iets is ben ik blij dat jullie snel kunnen helpen. Dat waardeer ik zeer. Belangrijkste is het eindproduct en dat is de site. Deze loopt prima. Merk ook dat jullie in staat zijn om vrijwel alle wensen middels maatwerk in te bouwen.    Dus, super tevreden hoor!
Merkmeisjeskleding.nl Kenny Stevens Ik wil jullie echt enorm bedanken. En ik zeg eerlijk deze overstap heeft ons bedrijf gered. Nogmaals bedankt en ga zo door :)
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )