Maak uw website weer van deze tijd

Kan uw huidige website een opknapper gebruiken? Wij kunnen uw website weer geheel up-to-date maken volgens de laatste trends en uw wensen.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Redesign

Heeft u al een website, maar wordt het tijd voor een redesign? Het redesignen van een website is één van de specialiteiten van Cross Internet. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe design volledig in lijn is met uw bedrijf én de laatste webtrends.

Waarom kiezen voor een website redesign?

  • Het design is een paar jaar oud en ziet er gedateerd uit;
  • Uw bedrijf heeft zich ontwikkeld, maar de website is nog niet mee ontwikkeld;
  • Uw website dient een nieuw doel, bijvoorbeeld een transformatie van online visitekaartje naar lead-generating online tool;
  • Het is moeilijk om te navigeren op uw huidige website;
  • Bezoekers blijven niet hangen op uw website, er is geen engagement;
  • U wilt functionaliteiten toevoegen aan uw website die nieuwe design elementen vereisen.

Een succesvol redesign traject wordt aangepast op uw wensen, en dat is precies wat wij doen. Op basis van uw lange termijn doelstellingen en uw specifieke wensen wordt uw huidige webdesign geanalyseerd. In sommige gevallen kan een kleine touch up al voldoende zijn, maar in andere gevallen is een volledig redesign de beste keuze. Wij zullen u hierin adviseren, zodat u de beste keuze maakt.

Vraag uzelf af: kan het beter?

Doordat webdevelopment zich constant blijft ontwikkelen, raden we sowieso aan om minimaal elke twee tot drie jaar te kiezen voor een website redesign. Zeker wanneer het een webshop betreft, is het belangrijk om uzelf regelmatig af te vragen: kan het beter?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn omtrent een redesign van uw website of webshop? Wij komen dit graag met u bespreken.

Klop watersport

De Poolse botenbouwer Galeon staat bekend om zijn luxe jachten. De boten worden met de hand gebouwd en door exclusieve distributeurs verkocht over de gehele wereld.

Bekijk deze case
Jan Soons Dé ScheidingsMediator

" Heb de website op mijn mobiele telefoon goed kunnen bekijken. Het ziet er zeer professioneel en overzichtelijk uit. Een goede vriend van mij reageerde zojuist in dezelfde geest. ... "

Bekijk alle klantreacties
Logo ontwerp Website offerte aanvragen Website laten maken Heythuysen
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap