Webdevelopment

Wij maken systemen die het ondernemen vergemakkelijken en optimaliseren.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Webdevelopment

Uw bedrijf krijgt steeds vaker te maken met zaken die eenvoudig online te regelen zijn. Bijvoorbeeld het beheren van het klantenbestand, het beheren van (web)winkel bestellingen en het bijhouden van de gewerkte uren van uw personeel. Tegenwoordig werkt nagenoeg niemand meer met papieren klokkaarten en papieren klantendossiers. Het is veel gemakkelijker om alles overzichtelijk in een online overzicht te hebben. Dit kan worden gerealiseerd met een simpele oplossing: u kunt systemen op maat laten maken door Cross Internet.

webdevelopment

Diverse soorten online systemen

Het is ons doel om uw (online) business overzichtelijker te maken. Een website is een zeer belangrijk onderdeel van uw online aanwezigheid, welke we uiteraard voor u kunnen verzorgen. Maar ook systemen die minder prominent aanwezig zijn, vormen een goede aanvulling op uw online bedrijfszaken. Zo kunt u kiezen voor een ERP systeem op maat, waarin werknemers hun uren kunnen invullen, een online agenda kunnen bijhouden en hun gereden kilometers kunnen registreren. Ook zijn er CRM systemen, waarmee u online uw klantengegevens in een zeer goed beveiligde online omgeving kunt beheren. Al deze systemen kunnen geheel op maat worden gemaakt, zodat deze volledig aansluiten bij uw bedrijfsprocessen, bedrijfsdoelen en wensen.

Vrijblijvend advies

De online aanwezigheid van uw bedrijf kan zowel aan de voorkant (een website of webshop) als onzichtbaar aan de achterkant (bijvoorbeeld een content management systeem) worden ontwikkeld door de webdevelopers van Cross Internet. We staan voor u klaar om vrijblijvend uw wensen te bespreken en deze om te zetten naar een systeem dat u tijd en werk bespaart. Neem contact met ons op.

Grip op gamen

Middels 'Grip op Gamen' geeft André in de wereld van gamen. In veel gevallen zitten opvoeders, zowel ouders, verzorgers als professionals met vragen rondom het grip krijgen en houden op gamegedrag van hun king of jongere waar men mee werkt. Door de jarenlange ervaring opgedaan vanuit de praktijk heeft André Parren een unieke aanpak/methode ontwikkeld om ‘fervente gamers’ en de (directe) personen eromheen elkaar beter te laten begrijpen.

Bekijk deze case
Marjo van Geleuken - MarGel MarGel

" Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat Cross Internet Marketing een professioneel bedrijf is. Ze luisteren naar jou en maken hierop een mooie website die bij jouw wensen aansluite... "

Bekijk alle klantreacties
Website laten maken Eindhoven Website laten maken in Limburg? Website laten maken
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Sitemap