CRM systeem

Customer Relationship Management, gewoon eenvoudig online in een voor u op maat gemaakt systeem.

CRM systemen

Uw klanten zijn van levensgroot belang wanneer u een onderneming heeft. Het verkopen van uw goederen of diensten staat immers centraal, en daar heeft u klanten voor nodig. Hoe tevredener deze klanten zijn over uw bedrijf, hoe eerder ze geneigd zijn om nog een keer diensten of producten bij u af te nemen. De service en tevredenheid kan procesmatig worden geoptimaliseerd middels het gebruik van een CRM systeem.

Wat is een CRM systeem?

CRM staat voor customer relationship management, oftewel het beheer van klantgegevens. Wanneer u klantgegevens zo optimaal mogelijk benut, kunt u gericht uw online marketing tools inzetten en daarmee uw omzet verhogen. De webshops die door Cross Internet worden opgeleverd, worden standaard voorzien van een goed beveiligd basis CRM systeem waarin bijvoorbeeld de ordergeschiedenis per klant wordt opgeslagen. Het is echter mogelijk om dit systeem uit te breiden. Wij kunnen de CRM software geheel naar uw wensen aanpassen.

De mogelijkheden van customer relationship management

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat klanten worden gesegmenteerd aan de hand van de gegevens die worden opgeslagen in de CRM software. Dit betekent bijvoorbeeld dat, wanneer een klant een vooraf ingesteld aantal keer producten van één bepaald merk bestelt, hij of zij in dat specifieke merksegment valt. Vervolgens kan een gerichte nieuwsbrief worden gestuurd met een speciale kortingscode voor dát specifieke merk, waardoor de kans op conversie sterk wordt verhoogd.

Het bovenstaande is slechts één voorbeeld van de vele toepassingen van CRM software. Het systeem kan worden gebruikt door zowel aanbieders van diensten als aanbieders van fysieke producten. Er is dus ook een effectieve toepassing voor uw onderneming.

Ook handig: het CRM systeem kan zeer goed geïntegreerd worden in een ERP systeem

Bent u benieuwd wat een custom made CRM systeem voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. We leggen het graag vrijblijvend aan u uit.

 

Grip op gamen

Middels 'Grip op Gamen' geeft André in de wereld van gamen. In veel gevallen zitten opvoeders, zowel ouders, verzorgers als professionals met vragen rondom het grip krijgen en houden op gamegedrag van hun king of jongere waar men mee werkt. Door de jarenlange ervaring opgedaan vanuit de praktijk heeft André Parren een unieke aanpak/methode ontwikkeld om ‘fervente gamers’ en de (directe) personen eromheen elkaar beter te laten begrijpen.

Bekijk deze case
Tom Gielis Garage Tom Gielis

" Meedenkend & mooi eindresultaat, contact over en weer goed. Kortom zeer tevreden over de gang van zaken.... "

Bekijk alle klantreacties
Website laten maken Roermond Website laten maken Valkenswaard
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Sitemap