Inhoud In dit artikel

Website design

Een website is een verzamelnaam voor een aantal via het www bereikbare pagina's. Een website bestaat dan ook uit meerdere webpagina's binnen dezelfde website. De eerste pagina van een website wordt de homepage genoemd, via deze homepage moet de rest van de website gemakkelijk bereikbaar zijn.

De structuur van een website

Een website wordt vrijwel altijd onderverdeeld in pagina's welke allemaal een ander onderwerp of subonderwerp krijgen. Als de gebruiker eerst via de homepage op een link klikt naar een onderwerp en daarna naar het subonderwerp gaat, dan heeft de gebruiker die hiërarchie van de site gevolgd. Een gemakkelijke manier om dit hiërarchische pad aan de gebruiker te laten zien is door middel van een broodkruimelnavigatie.

Website hosting

De meeste websites hebben een unieke domeinnaam. Zo bevind jij je momenteel op www.crossinternet.nl. Op de webserver (website hosting) wordt geregeld dat wanneer een gebruiker de domeinnaam intypt, de homepage wordt weergegeven. Een gemakkelijke manier om de website te beheren is een content management systeem (CMS). Gebruikers zonder technische kennis kunnen dan de website makkelijk onderhouden. Mocht dit momenteel een probleem zijn, Cross Internet heeft speciale pakketten waarbij de website volledig wordt omgevormd naar een optimale website. Je krijgt dan een CMS, zoekmachinevriendelijke website en het startpakket om de vindbaarheid van je website te verhogen.

Webdesign, ook wel website design genoemd

Website design of webdesign is het ontwerp van een website zowel grafisch (vormgeving) als de techniek. Voor sommige mensen is het website design enkel de grafische kant, maar de technische kant hoort hier wel degelijk bij. Er zijn veel bedrijven en zelfs particulieren die een website kunnen bouwen/maken. De verschillen onderling zijn groot. Zo hangt het succes van een website onder andere af of deze veel traffic ontvangt en of internetmarketing wordt toegepast. Meestal is het probleem dat men of grafisch goed is of marketingtechnisch goed is. Beide zijn van belang voor een optimale website.

Als dit niet het geval is, kan men gaan nadenken over website optimalisatie of website promotie. Je krijgt hierdoor meer bezoekers op je website. Al met al komt er dus nogal wat bij kijken om een optimale website te hebben die resultaat oplevert! Cross Internet helpt je hier graag bij.

Meer weten over website design?

Benieuwd wat Cross Internet voor jou kan betekenen op het gebied van website design? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan dagelijks voor je klaar om het beste resultaat te bereiken.

HypothekersUnie
Klantcase HypothekersUnie HypothekersUnie is een landelijk netwerk van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Een ├ęcht onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies, volledig op maat van de klantsituatie, dat is waar HypothekersUnie om bekend wil staan.
Cross logo
De optimale online
marketingmix ontdekken
Plan vandaag nog een vrijblijvend consult in
Consult aanvragen Geheel vrijblijvend
Meer dan 500 succesvolle projecten Snelst groeiende online partner van Noord Limburg Ruim 13 jaar ervaring
Onze partners Google Partner Microsoft Tradetracker Bol.com Pay.nl MultiSafePay TrustPilot Ecabo
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Info@crossinternet.nl
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
+31 (0)495 45 11 70 Werkdagen van 09:00 tot 17:00 mdavidson@crossinternet.nl We reageren binnen 24 uur ( op werkdagen )