Website laten maken in Sittard, passend bij uw bedrijf?

Uniek, professioneel en succes – daar staat Cross Internet voor. Van de lokale sportschool tot één van Nederlandse grootste hoortoestellen webshop, elke website bevat evenveel passie en maatwerk. Wij zorgen dat uw wensen worden vertaalt in een schitterend eindproduct.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Maar niet alleen voor een webdesign in Sittard kunt u bij ons terecht, wij beschikken echter ook over een team marketingtalenten in hart en nieren. Wij vinden het immers belangrijk dat uw website het totaalpakketje krijgt. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service en schitterende resultaten voor de beste prijs! Bij Cross Internet wordt uw webdesign in Sittard voorzien van..

  • Een uniek design gemaakt op uw wensen en huisstijl;
  • Een beveiligingscertificaat, https;
  • Een handige navigatie voor de bezoeker;
  • Een gebruiksvriendelijk CMS systeem;
  • Reponsive design voor alle apparaten.

Een professionele bedrijfswebsite

Heeft u een nieuwe professionele bedrijfswebsite in Sittard nodig die ook op alle mobile devices werkt? Bij Cross Internet letten wij altijd op het gebruikersgemak voor de bezoekers. Een goed werkende website is tenslotte een must voor elk bedrijf, dus voorzie uw bedrijfswebsite van een bijzonder design dat aansluit bij uw huisstijl. Een pakkende website blijft immers beter hangen, dan een rommelige en saaie website. Daarbij wordt een bezoeker met een moderne website veel meer getriggerd om rond te kijken. Het trekt de aandacht! Wij bouwen bovendien websites in Sittard op een wijze dat de bezoeker snel overgaat tot conversie. Kortom: een website van Cross Internet is visueel sterk, praktisch en conversiegericht.

Makkelijk uw website beheren

Snel en handig zelf uw teksten en foto's aanpassen op uw website? Dat is mogelijk met ons gebruiksvriendelijk systeem. Met het CMS systeem van Cross Internet kunt u gemakkelijk zelf aanpassingen maken aan de inhoud van uw website. Kennis is niet nodig: u ontvangt een korte uitleg over de belangrijkste factoren alvorens u er mee aan de slag gaat.

Wij houden rekening met uw wensen en passen eventuele extra functionaliteiten toe in het CMS systeem, bijvoorbeeld reviews of een portfolio. Hierdoor is het een makkelijke opgave om de website up-to-date te houden. Het CMS systeem zit standaard inbegrepen bij al onze websites. Geen tijd om de website zelf te beheren? Geen probleem! Wij doen dit graag voor u.

Laat uw website in Sittard maken door de echte kenners. Samen verslaan we uw concurrentie in Google.

Grip op gamen

Middels 'Grip op Gamen' geeft André in de wereld van gamen. In veel gevallen zitten opvoeders, zowel ouders, verzorgers als professionals met vragen rondom het grip krijgen en houden op gamegedrag van hun king of jongere waar men mee werkt. Door de jarenlange ervaring opgedaan vanuit de praktijk heeft André Parren een unieke aanpak/methode ontwikkeld om ‘fervente gamers’ en de (directe) personen eromheen elkaar beter te laten begrijpen.

Bekijk deze case
André Parren Grip op gamen

" Omdat 'Grip op Gamen' meer is dan het boek, is er vanaf nu mijn site online met alle informatie over : voorlichting, trainingen, workshops, lezingen, etc. Michael Davidson en team... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap