Cross Internet en haar partners

Voor optimale dienstverlening en kwaliteit werken wij samen met vooraanstaande partners.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Onze partners

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en een optimale dienstverlening. Om dit te faciliteren, werkt Cross Internet samen met een aantal externe partners met een bijzondere staat van dienst. Hierbij kunt u denken aan Google zelf, maar ook partners waarmee wij koppelingen maken in onze websites en webshops.

Google Partner

Google PartnerCross Internet is officiële Google Partner. Een dergelijk partnership betekent dat wij officieel door Google worden erkend als vakkundig en professioneel internetbedrijf met up-to-date kennis van diverse facetten van online marketing. Wij beschikken over twee Google partnerships in de volgende gebieden:

Search Advertising

Deze certificering bewijst dat Cross Internet alle vaardigheden in huis heeft op het gebied van zoekmachine adverteren met Google Adwords. Wij kunnen u niet alleen adviseren, maar we kunnen zorg dragen voor het hele proces. We zullen uw campagnes dan ook efficiënt inrichten en optimaliseren voor een zo hoog mogelijke ROI.

Google Analytics IQ

Deze certificering bewijst dat Cross Internet op de hoogte is van alle ins en outs op het gebied van Google Analytics. We kunnen zorg dragen voor de correcte implementatie van Analytics in uw website en diepgaande digitale analyses uitvoeren. Tevens kunnen we analytics op maat configureren om de analyses zo optimaal mogelijk te laten aansluiten bij uw shop of site. Meten is weten, en door deze certificering kunt u erop vertrouwen dat we dat meten volledig onder de knie hebben!

MultiSafepay

multisafepayWij zijn officieel partner van MultiSafepay. Deze partij draagt zorg voor veilige online & mobiele betaaloplossingen in onze webshops. Doordat MultiSafepay gebruik maakt van professionele beveiligingsmethoden en daarnaast handige oplossingen biedt, zoals automatische e-mails na een afgebroken betaling, is het de ideale partner voor betalingen in webshops.

TradeTracker

TradetrackerAffiliate marketing is een effectieve online marketing tool die uw omzet en klantenbestand drastisch kunnen verhogen en vergroten. TradeTracker is een vooraanstaand affiliate netwerk met tal van mogelijkheden. Door onze uitgebreide kennis van dit medium, kunnen we u bijstaan in het opzetten van uw affiliate campagne. We hebben reeds een aantal succesvolle campagnes opgezet. Is die van u de volgende?

Ecabo

EcaboCross Internet is een door Ecabo erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we alle kwalificaties in huis hebben om stagiaires inzicht te geven in de wereld van webdesign en online marketing. We hebben een aantal accreditaties op basis waarvan studenten bij ons stage kunnen lopen. Een overzicht van deze accreditaties volgt spoedig.

PEM hair make-up nails

PEM is een luxe dames en heren salon waar beleving en service op de eerste plaats staan.

Haar missie is "ik zorg ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt. Ik kijk naar wat bij je past en adviseer je hierin. Natuurlijk volg ik de laatste trends maar ik vind het vooral belangrijk dat de look die ik creëer helemaal aansluit bij wie jij bent!’’

Bekijk deze case
Monique van Melick | Gemeente Weert Project Vastgoed Weert

" Ik ben erg tevreden, ze geven snel reactie op je vraag met goede inhoud en extra informatie.... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2018 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Sitemap