Werkwijze

Kennis, service en communicatie zijn de speerpunten van deze samenwerking, met een optimaal resultaat als gevolg. Cross Internet hanteert een transparante werkwijze.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Uw plan wordt onze uitdaging

U komt naar ons toe met een idee. Een plan. U wilt iets bereiken met uw bedrijf, en in Cross Internet heeft u de juiste online partner gevonden om deze doelen te behalen. Aangezien we precies willen weten hoe uw bedrijf werkt en welke korte- en langetermijndoelen u wilt behalen, gaan we met u in gesprek. Uw wensen, eisen en visie voor nu en de toekomst komen aan bod. Het is namelijk aan ons om een website, webshop of online omgeving te bouwen die volledig hierbij aansluit.

Nadat u ons op de hoogte heeft gesteld van de ins & outs van uw onderneming, gaan we de rollen omdraaien: aan de hand van de verkregen informatie gaan wij u informeren en adviseren omtrent de mogelijkheden. Door deze informatieve wisselwerking wordt er uiteindelijk een optimaal plan opgesteld waarmee uw bedrijfsdoelen worden bereikt. Een plan waar zowel u als wij achterstaan.

Van plan tot projectuitvoering

Nadat u goedkeuring heeft gegeven voor het project, gaan wij aan de slag. Aan de hand van uw wensen wordt het project vormgegeven door ons team van professionals. De designers zorgen voor het uiterlijk van uw online omgeving, de developers zorgen ervoor dat het een werkend geheel wordt en de contentspecialisten verzorgen de tekstuele invulling. Daarna gaan de SEO experts aan de slag om uw online vindbaarheid te optimaliseren. Zodoende wordt nauw samengewerkt om uw opdracht naar uw wensen te realiseren. Uiteraard blijft u op de hoogte van de vorderingen van uw project en krijgt u tussentijds de mogelijkheid om uw mening te geven en bij te sturen, bijvoorbeeld op het gebied van design en content.

Wanneer u helemaal tevreden bent, wordt alles nogmaals helemaal doorgetest en tot slot vindt de oplevering plaats. U kunt nu gebruik maken van uw nieuwe website, webshop of online omgeving!

De resultaten spreken voor zich

Na de oplevering kan er resultaat worden geboekt. Uw website gaat bezoekers aantrekken, uw webshop gaat sales genereren en uw online omgeving gaat (interne) bedrijfsprocessen versnellen.

Analyseren & leren

Ons motto is: het kan altijd beter. We streven naar het maximaal haalbare, maar er kunnen altijd méér sales plaatsvinden, méér bezoekers worden aangetrokken en, kort samengevat, méér resultaten worden geboekt. Onze data-analisten houden uw statistieken goed in de gaten en aan de hand daarvan kan bijsturing plaatsvinden.

Bijsturen voor optimaal resultaat

Onze analisten kijken goed naar uw website en stellen kritische vragen. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde punten of pagina's in het bestelproces waar bezoekers uitstappen? Zijn er pagina's die beter of slechter dan gemiddeld presteren? Aan de hand van deze vragen wordt een verbeteradvies uitgebracht.

Het analyse- en bijsturingsproces blijft zich constant herhalen. Zodoende wordt er voortdurend gestreefd naar een optimaal resultaat.

OAMKB

OAMKB staat voor Online Accountants MKB. Het is een landelijk netwerk van accountants, administrateurs en belastingadviseurs. Met digitale middelen wordt de administratie van tal van ondernemers in Nederland goed geregeld en 24/7 inzichtelijk gemaakt. Daarnaast zijn persoonlijk advies en snelle, online hulp unique selling points van OAMKB.

Bekijk deze case
Mark Daamen Ferocia B.V.

" Over onze samenwerking : Website ziet er echt goed uit. Mooie vorming en een professionele uitstraling wat onze doelgroep aanspreekt. Maar wellicht nog belangrijker; Cross Interne... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap