Online marketing en transparantie

Wij zorgen voor het behalen van online doelen middels een toegankelijke, duidelijke en open communicatie.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Online marketing: van ondoorzichtig naar doorzichtig

Voor velen is het nog steeds een erg ondoorzichtige markt: online marketing. Met allemaal online trucjes zorgen we ervoor dat websites hoger scoren in Google en meer bezoekers binnenhalen. Toch gaat in die trucjes stiekem veel tijd zitten. Daarnaast moeten de trucjes up-to-date blijven omdat Google ook steeds beter in de gaten krijgt wat online marketing bureaus allemaal doen om hun zoekmachineresultaten te beïnvloeden. Online marketing werkzaamheden die vorig jaar nog zorgden voor grote stijgingen in bezoekersaantallen en posities, kunnen dit jaar alweer achterhaald zijn en juist negatief werken voor uw website.

Het Google succesrecept

Cross Internet vindt het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn. Natuurlijk kunnen we niet in detail vertellen wat we doen. Vergelijk het met een sterrenchef: hij zal zijn succesrecept nooit helemaal prijsgeven, maar u kunt wel voldoende ingrediënten onderscheiden om een idee te krijgen van de samenstelling. Zo proberen wij ook te werk te gaan. Daarnaast is het succesrecept in Google erg complex. Net zoals foute ingrediënten (of foute hoeveelheden van ingrediënten) een gerecht volledig kunnen verpesten, kunnen verkeerde links en een foute focus qua online marketing uw vindbaarheid om zeep helpen.

Waar gaat uw online marketing budget naartoe?

Wanneer u in zee gaat met Cross Internet, wilt u natuurlijk weten waar uw bestede euro's precies voor gebruikt worden. Dit zullen we uiteraard duidelijk uitleggen. U ontvangt namelijk een offerte met daarin een urenschatting per onderdeel (webdesign, webdevelopment, copywriting, online marketing etc.). Echter, het is belangrijk om te begrijpen dat kennis op het gebied van online marketing constant up to date moet blijven. Zoals we al vertelden, is online marketing een sterk veranderende markt waarin kleine veranderingen grote impact kunnen hebben, zowel positief als negatief.

Linkjes die vandaag goed zijn voor uw website, zijn dat morgen wellicht niet meer. Zaken die vandaag onbelangrijk zijn voor de vindbaarheid, zijn dat morgen wellicht wel.

Een mobielvriendelijke website was lange tijd optioneel, nu is het een absolute must. Zulke veranderingen houden wij scherp in de gaten.

Het is aan ons om al deze factoren zo goed mogelijk in kaart te brengen en deze informatie up to date te houden. Dit kost tijd. Zodoende ontdekken we echter steeds meer factoren die invloed hebben op de vindbaarheid en zoekmachineposities van een website. Dit passen we vervolgens weer toe op de websites van onze klanten.

U doet uw werk, wij het onze

U heeft een core business: hetgene waarmee u uw geld verdient. Het verkopen van diensten of producten zorgt bij u voor brood op de plank. Online marketing kan extra klandizie opleveren, maar uiteindelijk is dit niet uw core business. Wij zien een samenwerking daarom als volgt:

Wij sturen potentiële klanten naar uw website of -shop, u verkoopt ze de product of dienst.

Wij zorgen voor bezoekers en behaalde online doelen, bijvoorbeeld een sale of het invullen van een offerteformuilier, en het is dan aan u om van de bezoeker een (trouwe) klant te maken.

Zo kunt u doen waar u goed in bent, en doen wij waar wij goed in zijn.

Klop watersport

De Poolse botenbouwer Galeon staat bekend om zijn luxe jachten. De boten worden met de hand gebouwd en door exclusieve distributeurs verkocht over de gehele wereld.

Bekijk deze case
Annemieke Laverman NieuwKans

" Zeer professioneel team, ieder pakt zijn rol zodat zaken/vragen direct opgepakt worden. Mooi, is de toegankelijkheid en verbinding die gemaakt wordt naar ons als klant. Partner d... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap