Een wordpress website laten maken?

Wilt u een wordpress website laten maken? Dan denkt u dat u kiest voor gemak, gebruiksvriendelijkheid en lage kosten. Dit kan echter tegenvallen...

Bekijk ons portfolioDirect contact

Wordpress website

Een Wordpress website heeft u al voor enkele euro's. Het enige dat u standaard voor uw website betaalt, is een bedrag voor uw hostingpakket met domeinnaam. Handig, maar achteraf blijkt al snel dat u beter geen Wordpress website had kunnen (laten) bouwen. Het maken ervan gaat dan wel gemakkelijk en snel, maar de website heeft in gebruik helaas vele nadelen.

Waarom een wordpress website laten bouwen achteraf tegenvalt

Een Wordpress website is redelijk eenvoudig in gebruik. Toch ervaart de doorsnee gebruiker genoeg problemen met Wordpress websites:

  • de aanpasmogelijkheden van Wordpress thema's zijn beperkt;
  • er zijn al vele andere bedrijven die een gelijksoortig thema gebruiken. Uw website is dus verre van uniek;
  • door Wordpress updates kunnen specifieke onderdelen van uw site ineens niet meer functioneren;
  • Wordpress is een gigantisch systeem, waardoor het niet overzichtelijk werkt en het niet duidelijk is waar iets aangepast moet worden.

Het kostenplaatje

Wanneer u een Wordpress website zelf maakt, dan zijn de kosten erg laag. Als u de juiste kennis en ambitie in huis heeft om zelf een wordpress website te maken, dan is dit beslist goedkoper. Het kost alleen veel tijd. Tijd die u wellicht liever besteedt aan ondernemen. Voor het gros van de ondernemers geldt echter dat er een gebrek is aan tijd of kennis. In dit geval kunt u beter een website laten maken.

Wanneer u er voor kiest om een Wordpress website te laten maken, dan kan dit flink in de papieren lopen. Er gaan namelijk behoorlijk wat uren in zitten om alles naar uw wensen aan te passen. Uiteindelijk scheelt het dus nauwelijks wanneer u er voor kiest om een professionele website te laten maken met een beter en gebruiksvriendelijker CMS én een uniek design.

Professionele website laten maken

Wilt u een professionele website die snel en eenvoudig werkt? Dan kunt u dus beter geen Wordpress website laten maken. Met een eigen, unieke website heeft u veel meer mogelijkheden. U kunt een website perfect laten aansluiten bij uw bedrijf en huisstijl. Uw website is origineel en dat komt veel professioneler over. Daarnaast is het CMS zeer gebruiksvriendelijk, waardoor u eenvoudig zelf tekstuele en grafische aanpassingen aan uw website kunt doorvoeren.

Maatwerk op basis van uw wensen

Cross Internet maakt websites op maat die ontzettend gebruiksvriendelijk zijn. U geeft het werk uit handen en kunt zich richten op uw bedrijf, terwijl uw website volledig naar uw wensen door vakmensen wordt opgezet. Met een pakket naar keuze weet u bovendien vooraf waar u aan toe bent. Uw website wordt met regelmaat geüpdatet zodat u blijvend gezien wordt door zoekmachines, zoals Google, en daardoor beter gevonden wordt. Het systeem achter uw website wordt zo ingericht dat u zelf ook inhoud- en opmaaktechnische aanpassingen kunt doen.

Neem vrijblijvend contact op met Cross Internet voor meer informatie over onze pakketten en klantvriendelijke websitesystemen.

Sander van Doorn

Sander van Doorn is wereldwijd bekend als DJ en producer. Door zijn drukke planning blijft er geen tijd over voor het bijhouden van de website terwijl deze in combinatie met de social media behoort tot de grondslag van de communicatie naar buiten.

Bekijk deze case
Thijs Arits Arits Haarstudio

" Duidelijk internetexperts. Ze weten hier online alles lijkt het. Proactief en werkend naar eindresultaat zie arits.nl voor het mooie resultaat.... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap