02 Febr 2016 Een nieuw pand

Goed nieuws: Cross Internet gaat verhuizen!

Hoe kunnen we ons tienjarig bestaan dit jaar béter vieren dan met een mooi, nieuw pand? Eigenlijk waren we jaren geleden al uit het pand op de Staat 42a gegroeid. Door het constant groeiende klantennetwerk en het groeiende team werd het dan ook hoog tijd om een nieuw en groter pand te betrekken.

Dat gaat nu gebeuren!

We hebben een pand gevonden dat ruimte genoeg biedt om ons te huisvesten én aansluit bij ons imago. Een pand dat de mogelijkheid biedt om door te groeien in een functionele én mooi vormgegeven omgeving. Het is gelegen aan de Lindanusstraat 12 te Nederweert.

Op basis van een interieurontwerp van Just Inspiration wordt het pand functioneel ingericht om een professionele werkomgeving te creëren met maar liefst 32 werkplekken. Tevens zijn er drie spreekkamers, twee kleine en een grote, zodat klanten in stijl kunnen worden ontvangen. Verder komt er een mooie keuken in het pand, zodat we gezellig met het team kunnen lunchen.

Momenteel is het pand nog under construction, aangezien het helemaal vanaf casco wordt ingevuld. Eind juli hopen we definitief over te gaan naar ons nieuwe pand aan de Lindanusstraat in Nederweert!

Terug naar overzicht
Hebben we uw interesse gewekt?Blijf maandelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap