Home  Online service   Online werkplek  Onze specialiteiten

ONAFHANKELIJK WERKEN WAAR EN WANNEER JE WILT

Online werkplek.

Wij verzorgen een werkplek zorgeloos in de cloud.

Online infrastructuur

Online werkplek (hosted desktop)

Een online werkplek is een goede manier om meer productiviteit in je organisatie te creëren. Doordat de werkomgeving naar de cloud verplaatst wordt, kunnen werknemers altijd en overal werken, zonder vast te zitten aan een desktop. Het levert een flexibele en efficiëntere werkomgeving op, met meer succes voor je organisatie als resultaat. Of je nu beschikt over een eenmanszaak, een grote onderneming of werknemers die vaak onderweg zijn; een online werkplek kan een verrijking zijn voor je organisatie.

Altijd en overal werken met een online werkplek

Met een online werkplek, ook wel hosted desktop genoemd, wordt een fysieke werkplek als het ware verplaatst naar het internet. De online werkplek zorgt ervoor dat werknemers op elk toestel hun persoonlijke werkplek kunnen bereiken. Het werken met een hosted desktop gaat heel eenvoudig. De online werkplek wordt geïntegreerd met apps, bestanden, agenda en zelfs e-mail, zodat alle benodigdheden in je bedrijf altijd en overal kunnen worden verkregen. Het verhoogt de flexibiliteit en continuïteit in je onderneming en levert uiteindelijk meer resultaat op. 

Instagram marketing

Efficiënter werken met behulp van Cross Internet

Cross Internet helpt bedrijven met de juiste inrichting van hun online infrastructuur. Aan de hand van de doelstelling en behoefte van je organisatie, bekijken we of een online werkplek de juiste zet is naar een verbeterde online inrichting. We geven deskundig advies en helpen daar waar gewenst met de implementatie van de online werkplek. Zo dragen wij bij aan een efficiëntere werkomgeving van jouw organisatie.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Ben je benieuwd wat Cross Internet voor jouw bedrijf kan betekenen? Maak nu vrijblijvend een afspraak. In een persoonlijk gesprek bekijken we nader hoe de inrichting van de online werkomgeving van je organisatie geoptimaliseerd kan worden. We helpen je graag verder.

Succesverhalen vertellen zichzelf. Onze klantencases laten onze werkelijke kracht zien
Arits Haarstudio Thijs Arits Duidelijk internetexperts. Ze weten hier online alles lijkt het. Proactief en werkend naar eindresultaat zie arits.nl voor het mooie resultaat.
Zakelijke Financieringsunie Roel dingen Cross Internet heeft ons voorzien van een mooi design voor de nieuwe website waar we tot op heden alleen maar positieve reacties op hebben ontvangen. Meegedacht over de klantvriendelijkheid en vindbaarheid in Google. Mede dankzij de website weer veel nieuwe klanten blij mogen maken! Dank!
Contactgegevens
Cross Internet Lindanusstraat 12 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:15 Dinsdag: 08:30 - 17:15 Woensdag: 08:30 - 17:15 Donderdag: 08:30 - 17:15 Vrijdag: 08:30 - 17:15
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Wij garanderen meer klanten Klik voor meer informatie 1
1