Een mooie, rendabele website laten maken

Wilt u een website die u geld oplevert in plaats van alleen maar geld kost? Wij zien een website als een investering, en niet als een kostenpost.

Bekijk ons portfolioDirect contact

Een website laten maken die u geld oplevert?

Op internet wordt u overspoeld door allemaal goedkope "website laten maken voor €300,-" berichten. We begrijpen maar al te goed dat dit erg verleidelijk is. Het is immers een laag bedrag voor een website die er prima uit ziet. Maar is 'prima' de norm? En wilt u wel een template website die qua design lijkt op tientallen, misschien wel honderden, andere websites? Wilt u een website die u niet of nauwelijks kunt aanpassen naar uw wensen? In dat geval is een dergelijke goedkope optie een prima keuze.

Wij vinden echter dat u een website verdient die uw bedrijf eer aan doet. Een unieke site of shop die niet alleen geld kost, maar juist geld oplevert. U als ondernemer onderscheidt zich toch ook van de concurrentie? Waarom uw website dan niet?

Wat we doen

Geen kostenpost maar een investering

Ons motto is: een website is geen kostenpost, maar een investering. Die investering zal zich dus ook (in veelvoud) terugverdienen. Zo kunt u bij Cross Internet een website laten maken met een volledig uniek en modern design, geheel naar uw wensen. Extra modules en unieke functies kunnen wij inbouwen, precies zoals u dit wilt. Daarnaast zorgen wij er automatisch voor dat uw website voldoet aan de regeltjes die Google en andere zoekmachines stellen. Hierdoor wordt uw website technisch optimaal gerealiseerd voor een goede vindbaarheid.

Nu heeft u een mooie en technisch optimale website laten maken die helemaal aansluit bij uw bedrijf en wensen. Een deel van de kosten zijn dus al omgezet in een investering op het gebied van imago. Maar om de kosten volledig om te zetten in een rendabele investering zodat u ook daadwerkelijk geld gaat verdienen met uw website, zal uw website goed vindbaar moeten zijn voor uw doelgroep.

Een website laten bouwen mét optimale vindbaarheid

Een mooie website zonder vindbaarheid is als een schitterend bedrijfspand in de woestijn: mooi, maar het levert u niets op. Cross Internet verplaatst uw online bedrijfspand naar de digitale hoofdweg waar uw klanten dagelijks langskomen zodat ze bij u terechtkomen in plaats van bij uw concurrent. Hier komt de expertise die wij gedurende de jaren hebben opgebouwd om de hoek kijken. Dit is een samenwerking tussen een groot aantal verschillende facetten. Wat hier allemaal bij komt kijken, kunt lezen op onze online marketing pagina. Maar u komt hier natuurlijk om een betrouwbare partij te zoeken waarbij u een website kunt laten maken die resultaat oplevert.

Die partij heeft u gevonden.

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wilt u dus een website laten bouwen die geld oplevert? Geheel naar uw wensen? Uniek en kwalitatief? Mooi en vindbaar? Cross Internet realiseert dit graag voor u.

De Bloois Vastgoed

De Bloois Vastgoed biedt full service dienstverlening voor beleggers die gei╠łnteresseerd zijn in vastgoed. De ruime kennis & ervaring bij het aankopen, verhuren en beheren van vastgoed vormt de succesformule tot een goed renderend beleggingspand. Het werkgebied vormt zich rondom Delft, Den Haag en Rotterdam.

Bekijk deze case
Marina van Rossum OAMKB Sittard VOF

" Dankjulliewel voor de goede zorgen & de mooie innovatieve samenwerking sinds 2009!... "

Bekijk alle klantreacties
Onze certificeringen
Ecabo
Cross Internet Lindanusstraat 12-14,
6031 EA Nederweert, Limburg,
Nederland
Telefoon: +31(0)495 45 11 70 Mobiel: +31(0)6 374 538 27 Mail: info@crossinternet.nl
Nieuwsbrief Online marketing nieuws waar u iets aan heeft!
© Cross Internet 2006 - 2019 | Algemene voorwaarden | Juridisch | Privacy cookieverklaring | Sitemap