Jouw eigen webdesign
Complete website laten maken
Website laten maken
Webshop laten maken
Webdesign laten maken
Webdesign
Home  Website laten maken 

Website laten maken

Wil jij als ondernemer je bedrijf online sterk positioneren? En heb je bepaalde doelstellingen die je door middel van een professionele website wilt ondersteunen? Dan is Cross Internet de betrouwbare partner waarnaar je op zoek bent. Laat je website maken door een groep gemotiveerde webdevelopers en start met jouw online business.

Kantoor

Laten we praten

Misschien zitten we niet direct bij jou om de hoek, toch heb je onze website gevonden. Een website moet namelijk niet alleen mooi zijn en goed functioneren; hij moet ook uitstekend vindbaar zijn. Dát is de kracht van Cross Internet. Met onze landelijke dekking komen we gewoon bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken! Laat een berichtje achter en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen
Jarenlang trackrecord (sinds 2006) en gecertificeerd door Google en Microsoft
Ook de technische knowhow in huis om websites en webshops structureel te verbeteren
Transparante rapportage over werkzaamheden en resultaten
Een fanatieke focus op jouw return on investment

Wie zijn wij - Cross Internet

Cross Internet is een full service online marketing bureau. Al ruim tien jaar helpen wij klanten bij het behalen van online succes. Dit doen wij door verschillende diensten aan te bieden waaronder een website laten maken. Naast deze dienst bieden wij ook online marketing aan onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website online staat en werkt ons online marketing team aan het zichtbaar maken van de website in de zoekmachines. Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is. Jij legt de focus op het ondernemen en wij regelen jouw online zaken.

"Dankzij alle kennis en kunde onder één dak, kunnen wij jou helpen daar waar nodig is."

HypothekenUnie Pascal Vrijenhoek & Renske Henderikx 10/10
AED Solutions Maurice Volleberg 9/10
Succesverhalen vertellen zichzelf

Wij kunnen je uiteraard informeren rondom de mogelijkheden op het gebied van webdesign en online marketing. Succesvolle klantrelaties vertellen je echter over onze werkelijke kracht.

Bekijk ons portfolio

Complete website laten maken? Dat doe je hier!

Wil je een complete website laten maken van a tot z? Ons team van professionals denkt graag met je mee om van een wens realiteit te maken, een website die precies aansluit bij jouw wensen. Zo komt er veel meer kijken bij een website laten maken dan alleen het design. Onze webdevelopers zorgen ervoor dat het gewenste design kan worden omgezet in een goed werkende website die voldoet aan al jouw eisen. Geen enkele aanvraag is dan ook te lastig. Kies je voor een simpele website waar de bezoekers jouw diensten kunnen lezen en contact op kunnen nemen? Of wil je graag al jouw producten in een webshop tentoonstellen aan het publiek? Maak van jouw wens ons werk!

  • Uniek design met huisstijl van bedrijf
  • Gemakkelijk zelf beheren
  • Uit te breiden met verschillende modules
  • Optimaal vindbaar door zoekmachines
  • Geschikt voor verschillende devices

Positieve eerste indruk achterlaten

We kennen allemaal wel de uitdrukking ‘de eerste indruk telt’, en ook binnen de online omgeving is dit helemaal waar. Een website die een goede eerste indruk achterlaat doet het dan ook beter dan een website die niet overzichtelijk is of niet duidelijk aangeeft wat de consument er kan doen of vinden. Met slechts enkele klikken zit jouw potentiële klant al op de website van de concurrent, en dit wil je natuurlijk voorkomen. Kies je ervoor om een website te laten maken bij Cross Internet? Dan krijg jij een uniek webdesign waarmee jij je kunt onderscheiden van de concurrent. Wij zorgen voor een positieve eerste indruk met een professioneel webdesign dat overzichtelijk is voor de bezoeker. Daarbij zorgen we voor een converterend verloop van de website zodat de bezoekers worden getriggerd tot het achterlaten van gegevens of een aankoop wanneer ze door de website heen navigeren. Een professionele website laten maken doe je bij een ervaren en betrouwbare partij. Ons webdesign bedrijf staat klaar om jouw wensen om te zetten in een prachtig webdesign.

Online marketing

De optimale marketingmix toegepast voor jouw situatie. Ontdek wat wij voor je organisatie kunnen betekenen.

Meer websitebezoekers Verhoog je conversies Laat je omzet groeien
Meer over online marketing
Websites

Conversiegerichte websites, geheel op maat voor jouw bedrijf. Lees meer over de mogelijkheden voor websites.

Volledig maatwerk Responsive website Flexibele werkomgeving
Meer over webdevelopment
Webdesign

Heb je al een website en wil je hiervoor een nieuw design? Wij ontwerpen unieke design, volledig in lijn met je huisstijl.

Uniek ontwerp Eigen huisstijl Conversie gericht
Meer over webdesign

Hebben we je al overtuigd?

Vul het formulier in en plan geheel vrijblijvend een gesprek, waarin we alle mogelijkheden kunnen toelichten

Contact opnemen
Blob

Website laten maken met webshop

Ben je van plan online producten te verkopen? Dan wil je hier natuurlijk wel een website bij laten maken met een webshop bij die er aantrekkelijk uitziet voor de doelgroep en goed werkt. Zo moeten de bezoekers een veilig gevoel krijgen wanneer ze je webshop bezoeken, zodat ze uiteindelijk overgaan tot een aankoop. Hierbij speelt de opbouw en design van je webshop een grote rol. De navigatie door de webshop moet duidelijk zijn en zorgen voor een zo optimaal mogelijk gebruiksgemak. Ook het uiterlijk van de webshop moet uniek zijn en aansluiten bij jouw bedrijf. Een website laten maken met webshop is mogelijk bij Cross Internet. Wij luisteren naar jouw wensen en zetten deze om in een prachtige op maat gemaakte webshop.

Tarieven voor een uniek webdesign

Ben je nou benieuwd naar de tarieven en hoe duur het is om een website te laten maken? Al onze websites worden speciaal voor de klant op maat gemaakt. Hoeveel een website laten maken gaat kosten hangt dus vooral af van de vormgeving en werking van je website. Kies je voor een op maat gemaakte webshop waar vele extra’s aan worden toegevoegd? Of is een iets simpelere website gericht op contactmogelijkheden voldoende om jouw bedrijf online te positioneren?

Voor meer informatie over de tarieven kun je een gratis en vrijblijvende afspraak plannen. Samen bespreken we de mogelijkheden voor het laten maken van jouw website.

Afbeelding Cross Internet

Hoe lang duurt het laten maken van een website?

Een veelgestelde vraag waar bedrijven of particulieren vaak benieuwd naar zijn: hoe lang duurt het om een website te laten maken?. Natuurlijk kunnen we jou nu een korte versie van het antwoord geven. Hoe lang het duurt om een website te laten maken hangt volledig af van het soort website. Sommige websites zitten net wat ingewikkelder in elkaar of hebben net wat meer vereisten waardoor er ook meer tijd nodig is. Om toch een kleine schatting te geven hebben we hieronder een verdeling gemaakt tussen kleine websites en advanced websites.

Contact opnemen

Plan een geheel vrijblijvend formulier in

Vul het formulier in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.

Rode vorm
Afbeelding Cross Internet

Kleine websites

Onder kleine websites kun je verstaan een website met 20 of minder pagina’s. De website heeft dan vaak een homepage, dienstenpagina’s, een over ons en een contactpagina. Hier zouden nog elementen aan toegevoegd kunnen worden zoals een fotogalerij of een blog. Een kleine website laten maken zal ongeveer 3 tot 4 weken in beslag nemen.

Advanced websites

Een advanced website is veel uitgebreider dan de bovengenoemde kleine website. Een advanced website heeft meestal ook een veel uitgebreider navigatiemenu waar weer veel verschillende pagina’s en categorieën in zitten verwerkt. Ook is het hier vaak mogelijk extra functies toe te voegen die een normale website onderscheiden van een unieke website. Een advanced website laten maken zal ongeveer 6 tot 8 weken in beslag nemen. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de grootte van de website en andere factoren.

Weten hoe lang het duurt om jouw website visie waar te maken? Neem dan contact op en maak een gratis en vrijblijvende afspraak om een website te laten maken te bespreken.

Development

Website laten maken en onderhouden

Een website laten maken is al een grote stap in de goede richting. Maar het is natuurlijk ook heel belangrijk je website te onderhouden in verband met de snelheid en veiligheid van de website. Wil jij je richten op je bedrijf en de website overlaten aan professionals? Dan helpen wij jou graag naast een website laten maken bij het onderhoud van de website. We zorgen ervoor dat je website altijd up and running is zodat je doelgroep ieder moment van de dag de website kan bezoeken.

Wil je eventuele aanpassingen maken op de website? Ook dan staat ons team klaar om jou te ondersteunen. Dankzij ons eigen Content Management Systeem (CMS) krijg jij als klant toegang tot de admin van de website. Hier kun je ook zelf pagina’s bekijken, wijzigen of nieuwsitems toevoegen wanneer dit nodig is. Zelf content op je website bijhouden of toevoegen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Michael
"We zorgen ervoor dat je website altijd up and running is zodat je doelgroep ieder moment van de dag de website kan bezoeken." - Michael Davidson

Jouw eigen website op maat gemaakt

Wanneer je je op internet profileert met een eigen website, wil je dat dit natuurlijk helemaal is toegespitst op jouw bedrijf. We maken dan ook gebruik van jouw eigen logo en huisstijlkleuren om de website volledig aan te sluiten op jouw wens. Een website laten maken op maat biedt zoveel mogelijkheden dat je alle ruimte hebt zowel in de opbouw als de functionaliteiten. Jij beslist hoe je website er uit komt te zien, en onze specialisten geven advies. De uitkomst is een kant-en-klare website die volledig is voorzien van al jouw aangegeven functionaliteiten. Zowel voor de techniek als het design van de website is gezorgd. Een website laten maken volledig op maat is onze specialiteit. Wil je graag meer weten over het laten maken van een website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Website laten maken – hier moet je op letten!

Een website laten maken is niet zomaar een klusje dat snel geklaard is, er komt natuurlijk heel veel bij kijken. Je website wordt het visitekaartje van het bedrijf. Daarom moet deze ook precies uitstralen waar het bedrijf voor staat. Om jou alvast wat meer informatie te geven, hebben we een lijst met belangrijke punten opgesteld. Neem deze punten alvast voor jezelf door en communiceer deze later met de webdeveloper. Zo krijg je zeker weten de professionele website die je wenst.

"Je website wordt het visitekaartje van het bedrijf"
Michael

Wie is de doelgroep?

Voordat je je bezig gaat houden met het design van de website, is het slim stil te staan bij deze vraag: wie is nou de precieze doelgroep? Dit kunnen klanten van je bedrijf zijn, maar misschien ook partners of werknemers. Uiteindelijk pas je het design en het doel van de website aan aan je doelgroep.

Wat wil je bereiken?

Wanneer je een website gaat laten maken is het ook verstandig stil te staan bij wat je nou precies wilt bereiken. Je weet inmiddels wie de doelgroep is, maar wat wil je dan precies bereiken? Een doel kan zijn je doelgroep aan te zetten om iets te kopen, maar de website kan natuurlijk ook puur informatief gebruikt worden. Welke doel je dus ook hebt, de website dient ervoor te zorgen dat dit doel wordt bereikt.

Wat is het gewenst imago?

Ook dit is een belangrijke vraag die ter sprake komt wanneer je een website gaat laten maken. Het design wordt namelijk ook aangepast aan het gewenst imago. Zo kiest de een voor een wat meer professionelere aanpak met een vertrouwd design, terwijl de ander juist een jongere doelgroep wilt aanspreken op een trendy manier. Wij denken dan ook graag met jou mee om het gewenst imago om te zetten in een prachtig design voor je website.

Welke partij kies je?

Er zijn natuurlijk veel verschillende partijen waar je een website kunt laten maken. Wij willen graag als tip meegeven dat het verstandig is te informeren wat een partij precies voor jou kan betekenen. Weet je ongeveer hoe je de website uit wilt laten zien en waar hij allemaal aan moet voldoen? Zoek dan uit wie over de juiste kennis beschikt om dit te realiseren. Uiteindelijk zul je een partij vinden die je een vertrouwd gevoel geeft waarbij je je website kunt laten maken.

Red blob
Afbeelding Cross Internet

Lever je zelf content voor de website aan?

Bij een website laten maken hoort natuurlijk ook de benodigde content om een website te vullen. Vaak laten webdesigners dit aan de klant over om zelf de content aan te leveren. Je moet dus goed nadenken of je zelf de content gaat schrijven of dit overlaat aan iemand anders. Het is bij je content al van belang dat je rekening houdt met SEO (Search Engine Optimization) om zo de vindbaarheid van je website in zoekmachines te stimuleren.

Kies je ervoor je content uit handen te geven? Dan is het handig een partij te kiezen die beide mogelijkheden aanbiedt. Zowel een website laten maken als het schrijven van SEO geoptimaliseerde content. Wij van Cross Internet bieden diensten op beide vlakken en kunnen jouw website leveren inclusief content.

Website laten maken en per maand betalen

Wanneer je een website wilt laten maken, is de volgende stap het aanvragen van een offerte. Dit wordt gedaan aan de hand van een persoonlijk gesprek waar al jouw wensen op tafel worden gelegd. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij een op maat gemaakte offerte maken die volledig past bij jouw opdracht. Je krijgt precies te zien uit welke onderdelen de prijs is opgebouwd. Een website laten maken bij Cross Internet is dan ook volledig transparant, je weet precies waar je aan toe bent.

Het uiteindelijke bedrag hoeft niet in een keer betaald te worden en kan gespreid per maand worden betaald. Aan het eind van de periode leveren wij een prachtige op maat gemaakte website op.

Vraag direct jouw gratis persoonlijke consult aan

Door het maken van een gratis persoonlijk consult krijgen wij een duidelijk beeld van je wensen en eisen. Neem nu direct contact met ons op voor een gratis consult.

Contact opnemen
Consult aanvragen

Maak gebruik van ons eigen CMS voor aanpassingen aan jouw website

Kies je voor Cross Internet als partner om je website te laten maken? Dan komt jouw website samen met ons eigen CMS, of ook wel content management systeem genoemd. Zelf aanpassingen doorvoeren in de content van je website gaat gemakkelijk met dit systeem. Zo krijg jij een eigen inlog en bij oplevering van de website uitleg hoe je gebruik kunt maken van het CMS. Wil je graag tekst aanpassen of je fotogalerij uitbreiden zodat de content van je website up-to-date blijft? Dat kan! Het CMS is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik, op deze manier kan jij straks zelf aanpassingen doorvoeren op je website.

"Het CMS is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik, op deze manier kan jij straks zelf aanpassingen doorvoeren op je website"
Afbeelding Cross Internet

Responsive website – Geschikt voor ieder device

Consumenten zoeken steeds meer informatie op via hun smartphone of tablet, thuis of misschien wel onderweg. Om ervoor te zorgen dat bezoekers jouw website altijd en overal kunnen bezoeken, is het des te belangrijk jouw website repsonsive te laten maken. Een responsive website betekent dat een website zich automatisch aanpast aan het beeldformaat van het device. Op deze manier kunnen smartphone gebruikers of tablet gebruikers gemakkelijk de website bezoeken zonder dat er belangrijke informatie verloren gaat. Kies je voor het laten maken van een op maat gemaakt webdesign bij Cross Internet? Dan maken wij automatisch een responsive website die voldoet aan alle eisen om optimaal te functioneren op verschillende devices!

Maak kennis met onze werkwijze om een website te laten maken

Kies je voor Cross Internet als partner om een website te laten maken? Wij beginnen graag met een initieel kennismakingsgesprek waarbij we jouw onderneming beter leren kennen. Dit gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor, maar natuurlijk ook gewoon bij jou op locatie. Tijdens dit gesprek zijn we benieuwd naar jouw wensen en verwachtingen zodat we deze in kaart kunnen brengen. Aan de hand van dit gesprek wordt er een voorstel gemaakt waarin duidelijk alle stappen worden verwerkt die wij voor jou gaan uitvoeren. Is het voorstel goedgekeurd? Dan gaat ons team professionals aan de slag met het design en ontwikkeling van jouw website. Tijdens dit proces houden wij contact zodat je op de hoogte bent van alle vorderingen. Mocht je gedurende het proces nieuwe ideeën in willen brengen dan is dit natuurlijk altijd mogelijk. Dankzij onze open en transparante samenwerking creëren wij samen de perfecte website die jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt.

Contact opnemen met Cross Internet

Ben jij nou benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je een gebruiksvriendelijke website laten maken door onze gedreven team professionals? Neem dan contact op voor het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak waar we de mogelijkheden bespreken. Met behulp van ons uitgebreid dienstenaanbod helpen wij jou met het behalen van online succes!

Contact
Cross Internet Lindanusstraat 12-14 6031EA Nederweert
+31 (0)495 45 11 70 Ma t/m vrij 09:00 - 17:00
Openingstijden Maandag: 08:30 - 17:00 Dinsdag: 08:30 - 17:00 Woensdag: 08:30 - 17:00 Donderdag: 08:30 - 17:00 Vrijdag: 08:30 - 17:00
Parkeertip Parkeren is mogelijk in de blauwe parkeerzone voor de ingang van ons pand. Vergeet je parkeerschijf niet!
Locatie Cross Internet Nederweert
+31 (0)495 45 11 70
Info@crossinternet.nl
+31 (0)637 45 3827
9.6 43 beoordelingen
Route Cross Internet ligt centraal in het zuiden van Nederland. Direct aan de afslag Nederweert. Deze verbindt de A2 met de N275 Weert - Nederweert. Venlo, Sittard, Echt, Eindhoven en Helmond zitten op 30 min reistijd door ligging dicht bij grens Limburg / Brabant.
Cookies op Cross Internet. Cross Internet gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie

Niet goed? Geld terug! Wij garanderen nieuwe klanten via jouw website Door onze bewezen aanpak zijn we overtuigd dat ook jouw website beter kan, deze meer bezoekers krijgt en jij nieuwe klanten en omzet genereert!

Uitgebreide garantie info
Contact opnemen
Onze formule voor meer klanten Klik voor meer informatie
Bereik meer klanten 1